بله عمل می کنند ، چند مدل عمل هست لیزیک ، لازیک ،پی ار کی ، که دکتر تشخیص میده کدام مناسبه ، بعد از عمل به هیچ عنوان عینک طبی استفاده نمیشه ، فقط عینک دودی که درجه و... ایکاش هم دکتر میگه ،با توجه به نوع عمل مراقبت و معاینه داره ، که اگر رعایت کنید نتیجه عالی می گیرد ، در مورد نوع عمل ها هم کلیپ هاش تو گوگل کامل هست
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد،وای از این عمر که با میگذرد میگذرد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینکه مدام عینک بزنید یا نه مهم نیست ،مهم ثابت شدن شماره چشماتون هست ،چون وقتی هنوز تغییر شماره چشم ثابت نشده باشه و روند بالا رفتنش سریع باشه عمل فایده نداره
خب من کلا یه بار چند سال پیش رفتم یک و نیم بودم یه بارم چند ماه پیش رفتم دیدم ۲/۵ هستم الان از کجا ب ...
خب اصولاً معاینه چشم ۶ ماه یکبار یا سالی یکبار هست ولی چون شما میگید فاصله زیاد بوده پس نمیشه متوجه شد ،دو راه داره یا یک مدت صبر کنید جهت معاینه مجدد برید یا راه بهتر این هست با متخصصی که قرار هست پیشش عمل کنید این مسأله را مطرح کنید ،خودشون بهترین گزینه را بهتون میگن