2777
2789
بعد ببخشید یه سوال من مهریمو بخشیدم بعد طرفم تازه رفته تعدیل زده واقعا چرا ؟

وقتی ابرای ذمه کردی دیگ تعدیل نداره که

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله عزیزم .۱۳ بهمن رفته 

وقتی شما مهریه بخشیده باشی که دیگ چیزی نمیمونه ایشون بخواد تعدیل بزنه مربوط ب قبل .

بازم بنده از پروندتون اطلاع کامل ندارم

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
وقتی شما مهریه بخشیده باشی که دیگ چیزی نمیمونه ایشون بخواد تعدیل بزنه مربوط ب قبل . بازم بنده از پر ...

بله من رفتم دادگاه تجدید نظر به قاضی گفتم در قبال طلاق بذل میکنم که تو رای طلاقمم نوشته بود بعد ببخشید طلاق بائن خلع یعنی چی اینو نوشته بود

وقت رسیدگی هم گزاشتن ۱۳ اسفند .بنظر شما کار من تا قبل عید تموم میشه ؟

شما لایحه بدید ک من ابرا کردم تعدیل اقساط معنایی ندارد

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007
بله من رفتم دادگاه تجدید نظر به قاضی گفتم در قبال طلاق بذل میکنم که تو رای طلاقمم نوشته بود بعد ببخش ...

یغنی شما از همسزت کراهت داری

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
فقط استرس اینو دارم که رای به نفعم باشه .دیوان پرونده رو میفرسته اجرای احکام دادگاه  ؟ببخشید من ...

بله .. استرس نداشتع باش همه چی تموم شد .

ولی اگر گیر کردی چیزی شد بعدا بهم درخواست بده میتونم کمکت کنم کارتو راه بندازم همه .ی ب نفع خودت ... اشتباه هم کردی مهریت بخشیدی