2777
2789
بله .. استرس نداشتع باش همه چی تموم شد . ولی اگر گیر کردی چیزی شد بعدا بهم درخواست بده میتونم کمکت ...

باشه حتما گلم اون بیشرف لج کرده بود طلاق نمیداد پرونده ضربو شتمم داشتم .دوساله درگیر دادگاهم سپردمش به خدا مهریمو بخشیدم خدا جوابشونو بده .سکه هم قسط بندی شده بود هشت ماه یه بار بود 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای نگو من دق میکنم دوباره  این مراحل باید طی شه

من ادمایی دارم تو هر دادگاه ک نیازی نیست شما بری بیای با یه تماس همرو براتون حل میکنم . بحث تعریف نیست توضیح 

دیروز حکم اعدام یک شخص کع ۱۶ کیلو نواد مخدر جا ب جا کرده بود شکوندم ... 

در کل اگر پروندت ب مشکل خورد اطلاع بذه 

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 

درضمن رو عسر حرج کراهت میتونستی راحت طلاقت بگیری یه تعداد کمی مهریتو میبخشیدی نه همشو

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
من ادمایی دارم تو هر دادگاه ک نیازی نیست شما بری بیای با یه تماس همرو براتون حل میکنم . بحث تعریف نی ...

واقعا کاشکی زودتر باهاتون اشنا میشدم .شما پرونده طلاق چقدر میگیرین 

درضمن رو عسر حرج کراهت میتونستی راحت طلاقت بگیری یه تعداد کمی مهریتو میبخشیدی نه همشو

چی بگم والا انقدر خسته شدم که فقط میخاستن از دستش راحت شم .اخه دادگاه بدوی رد شد تجدید نظر در خواستمو قبول کردن

واقعا کاشکی زودتر باهاتون اشنا میشدم .شما پرونده طلاق چقدر میگیرین 

درخواست دوستی بدید تا توضیحات بدم .

وکیل نداری؟ 

تا بگم خداقل ب وکیلتون بگید کاراتون انجام بده ...

همشو نگاه میکنه منتهی نظر خودشو میده

اها اخه اون طرف نوشته بود که من عاشق و دلباخته زنمم .تجدید نظر زود به دادن رای طلاق اقدام کرد .من خواهان زندگی با همسرم هستم ‌.فقط بیشرف هدفش اذیت کردنه دیگه

چی بگم والا انقدر خسته شدم که فقط میخاستن از دستش راحت شم .اخه دادگاه بدوی رد شد تجدید نظر در خواستم ...

بخاطر اماربالا طلاق .. و تعداد زیاد پروندها انچنان توجهی ب پروندها نمیشه .

و خیلیا ازماده استفادع میکنند خیلیا ازتبصرع 

مهم اینه بتونی تو اون جلسه با تبصره قاضی رو روشن کنی.. نسبت ب ادعات وو موارد دیگ 

اها اخه اون طرف نوشته بود که من عاشق و دلباخته زنمم .تجدید نظر زود به دادن رای طلاق اقدام کرد .من خو ...

پروندت کدوم دادگاه شعبه ؟