2821
2789
عنوان

وسواس فکری

571 بازدید | 54 پست

خانما من وسواس فکری دارم

نسبت به همه چی شک دارم میگم باید درمورد هرچی که میاد به ذهنم بدونم و به یه نتیجه ای برسونم فکرایی که میاد به ذهنم رو ولی نمیتونم ، در مورد همه چی با جزئیات فکر میکنم مثلا میگم ترس چیه اصلا چرا باید بتزسیم نکنه یکی باشه که نترسه ؟ نمیتونم بیخیال این فکرا بشم 

کسی نمیدونه چیکار کنم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه خیلی دارو خوردم ولی نتونستم بیخیال بشم

خودتو با کارای دیگه مشغول کن نقاشی بکش اشپزی کن یا هزارتا کار دیگه و وقتی این فکرا اومد بهشون بخندو دیگه ام فک نکن خودت خودتو خوب کن رو فکرت مسلطی دیگه

دیگه چه علائمی داری؟

من مدام در حال سرزنش کردن خودمم اتفاقای زندگیم مرور میکنم و اگه یه کار اشتباهی کرده باشم عرق سرد میکنم و کلی حرص میخورم

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
خودتو با کارای دیگه مشغول کن نقاشی بکش اشپزی کن یا هزارتا کار دیگه و وقتی این فکرا اومد بهشون بخندو ...

باور نکنی شاید ولی دیوونه شدم دیگه میگم چرا باید بترسم و هی سوال تو ذهنمه و نمیتونم بیخیالشون بشم و اگه کاریم میکنم باز سوالارو باخودم نگه میدارم که بعدا حلشون کنم ولی نمیتونم حلشون کنم

دیگه چه علائمی داری؟ من مدام در حال سرزنش کردن خودمم اتفاقای زندگیم مرور میکنم و اگه یه کار اشتباهی ...

منم اول شبیهت بودم ولی الان اینام اضافه شدن شک و تردید نسبت به همه چی دارو نمیخوری؟

منم اول شبیهت بودم ولی الان اینام اضافه شدن شک و تردید نسبت به همه چی دارو نمیخوری؟

نه اصلا تا حالا بهش فکر نکرده بودم من کلا شخصیتم مهرطلبه دوست ندارم کسی ازم برنجه بعد هر مهمونی یا اتفاقی می‌شینم مرورش میکنم روی جای وسایل نظم و ترتیبش حساسم و اینکه گاهی وقتا تا سر حد مرگ احساس بدبختی دارم. تو ویتامین دی مصرف میکنی؟ کمبودش باعث علائم افسردگی میشه

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز