2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 54 پست
نه اصلا تا حالا بهش فکر نکرده بودم من کلا شخصیتم مهرطلبه دوست ندارم کسی ازم برنجه بعد هر مهمونی یا ا ...

اره دکتر بهم داده بود یه مدت مصرف کردم ولی باز قطع کردم

نه اصلا تا حالا بهش فکر نکرده بودم من کلا شخصیتم مهرطلبه دوست ندارم کسی ازم برنجه بعد هر مهمونی یا ا ...

اگه میخوای برو پیش روانپزشک دارو مصرف کن بنظرم خوب بشی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باور نکنی شاید ولی دیوونه شدم دیگه میگم چرا باید بترسم و هی سوال تو ذهنمه و نمیتونم بیخیالشون بشم و ...

عزیزم من علاقه به زبان انگلیسی دارم  خوداموز دارم‌میخونم قراره مغازه بازکنم داروهم‌میخورم بیمارنباش فقط

خودم را دوست دارم💚چون من معجزه خدا هستم💙
اگه میخوای برو پیش روانپزشک دارو مصرف کن بنظرم خوب بشی

میترسم اعتیاد پیدا کنم به قرص دیگه نتونم بذارم کنار فعلا که مشغولم بابهم ریختن اعصاب خودمو و شوهرم😁

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
مثلا چه سوالهاييي ؟

مثلا چرا باید بترسیم ؟ درصورتی که ترس برای همه یه چیز عادیه ، ولی برای من سوال شده یا اینکه وقتی میگم ببخشید به یه نفر یعنی گناهم بخشیده شد؟همچین سوالاتی