میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم
همین تاپیک ترمیم بکارت نشون میده چقد ما ذهنیتمون بده که یه دختر بخاطر یه غشای نازک که تو اکثر کشورا ...
طهر ی دختر ۱۷ ساله تاپیک زده بود دنبال راه سقط بود. فقط پاره شده غشا نازک نیست پیامدهای بعدشم هست. مادر نشدی
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
به شدت. برای من که دهه شصتی هستم، حس میکنم این روند قابل ادامه نیست
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
مشکل از نسل قدیمه که هنوز میخوان دخترا سنتی ازدواج کنن
عشق و دوست داشتن نمیفهمن
میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم
اگه هرکی از خودش شروع کنه و سعی کنه درست و با وجدان زندگی کنه و با دلیل و بی دلیل به بقیه و زندگیشون کاری نداشته باشه آزار نرسونه و دخالت نکنه و کلا هرچی که برای خودش نمیپسنده برای هیچکس هم نپسنده... اینجوری دنیا دوباره جای قشنگی میشه
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
پدرش چرا قبول نمیکنه؟ مشکل از نسل قدیمه که هنوز میخوان دخترا سنتی ازدواج کنن عشق و دوست داشتن نمیف ...
پسر اگه خوب بود بکارت عشقش رو ازش نمیگرفت. ک حالا بگه برو دنبال دوخت و دوز و سقط باش. باباشم فهمیده چ لاشی بوده.
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
اصلا زندگی خیلی سرد و بی روح شده بنظرم هیچی دیگه قشنگ نیست🥺 قبلا ها تا مامانم میگفت میخوایم بریم بیرون بازار خرید کنیم چقدر خوشحال میشدم ولی الان نه شدم مرده ی متحرک 😐
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
نه اتفاقن بحث روشن فکری نیست من خودم مخالف رابطه قبل ازدواجم چون بیشترین اسیب رو دختر میبینه...
اما متاسفانه با شرایط جامعه خیلیا ک همو دوست دارن فقد از روی عشقی که به هم دارن و میدونن با این شرایط و گرونی نمیتونن زیر یه سقف برن بدون هیچ تعهد محضری و محرمیت دچار چنین اشتباهی میشن و خب نمیشه گفت همه تقصیر گردن دختر هست و از طرفی هم حرف من اینه بکارت نشونه پاکی نیست یکم فک کنین متوجه حرفم میشین
ببینید شماام این حس و دارید بعد رفتن حاج قاسم سلیمانی:)))
ایشون که از رفتن شون خیلی ناراحت شدم ولی کلا سرد شدن زندگی ها و دنیای تیره و تار کلا برمیگرده به آخرالزمان
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
پسر اگه خوب بود بکارت عشقش رو ازش نمیگرفت. ک حالا بگه برو دنبال دوخت و دوز و سقط باش. باباشم ...
نه عزیزم
پدرش اگه میذاشت ازدواج کنن اینجور نمیشد
لج میکرد
با دخترش میشست درست صحبت میکرد
اخر لج بازی با دختر همین میشه
به ضرر دختر تموم میشه
من الان با یه پسر درارتباطم خانواده میدونن
ولی اکثر خانواده ها هنوز ننگ میدونن اینو