پدر و مادر بچه رو با زحمت بزرگ میکنن . وقتی پسری اومده تعرض کرده ، چه جایی برای دفاع وجود داره ؟؟&nb ...
مگه قبل خواستگاری تعرض کرده؟
وقتی پدر مخالفت کرده رفتن رابطه داشتن
میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم
نمی بینید چقدر بلا داره اتفاق میافته زلزله ترکیه و سوریه و ...سیاه شدن یهویی دریای مصر همین دوشنبه بعداز زلزله ترکیه اصلا همه چیز خیلی بهم ریخته قشنگ معلومه دنیا مثل قبل نیست این دنیا به یه پاکسازی عمیق نیاز داره فقط با ظهور امام زمان همه چیز درست میشه باید برای ظهور ایشون دعا کنیم وگرنه اوضاع بدتر میشه که بهتر نمیشه !!
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
ببینید شماام این حس و دارید بعد رفتن حاج قاسم سلیمانی:)))
نه والله، اصلا از اون موقع همچین حسی ندارم. از قبلش هم همین حس داشتم
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ایشون که از رفتن شون خیلی ناراحت شدم ولی کلا سرد شدن زندگی ها و دنیای تیره و تار کلا برمیگرده به آخر ...
شوهر من اعتقاد داره علائم آخرالزمان در حال بروزه. البته اگه دوستان منو نزنن
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
پدرش به خاطر دلایل مسخره نمیذاره با پسره ازدواج کنه
الان مقصر کیه؟
تهش میشه تعرض
به ضرر دختر
عزیزم مشکل نسل قدیمن
من کلی ازدواج سنتی دیدم که اختلاف داشتن
تهش طلاق یا به خاطر بچه هاشون که بزرگن موندن
میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم
به همین راحتی 😶 پسر باید تلاش میکرد خودش رو به خانواده ثابت کنه. گویا راحتترین کار رو انتخا ...
کامنت بالامو بخون دلیلشو بفهمی
شوهر من اعتقاد داره علائم آخرالزمان در حال بروزه. البته اگه دوستان منو نزنن
دقیقا همینطوره کسایی که اعتقادشون قوی هست اینو کاملا متوجه میشن ..میگن فقط ۵ تا نشونه دیگه مونده که بروز کنه طلوع خورشید از مغرب و ظهور دجال و ...
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
واقعاچرافک میکنین دختر۱۷ساله صلاحشوازپدرش بیشترمیدونه همینان که دوروزدیگه میگه توروخدابیاین شوهرم ال ...
من هرچی میگم کسی متوجه نمیشه
شایدم منظورمو بد میرسونم بیخیال گلم
حتما پدریه دلیل داره ..اینومطمنم میدونی خواهرم به قول شماها باروشن فکری ازدواج میکرد .مادرم گریه میک ...
برو تاپیکاشو بخون عزیزم بعد بگو
پدرش میگه حتما باید با پسرعموت ازدواج کنی
اصلا پسره مشکل نداره
خیلی ها هم عاشق بودن لهترین زندگی رو دارن عزیزم