2777
2789

آره بد شده حس میکنم 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره مخصوصا دخترامون .همش تاپیک بکارت و ترمیم 

و رل و رابطه ووو

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

والا ۱۷ سال اخرشو دیدم من 

۱۷ ساله همون گوه تغیری تو گوه بودنش نکرده

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
آره مخصوصا دخترامون .همش تاپیک بکارت و ترمیم  و رل و رابطه ووو

چ ربطی اخه خواهر

زندگیه هر کس به خودش مربوطه مگه ن یه باره زندگی میکنیم ولش

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

اونقد سنم قد نمیده که درمورد خیلی قدیم بخام بگم اما تا جای ک یادمه قدیما زندگیا رنگ و بوی دیگه ای داشت جمع ها صمیمی تر بود توی دورهمی ها بیشتر خوش میگذشت ادما به هم نگاه پاک و با محبت داشتن عمو و دایی و عمه و خاله ها جزوه خانواده صمیمی بودن و مث بچه خودشون دوست داشتن بچه ها با هم با قایم موشک بازی و منچ و اسم فامیل خوش بودن

اما الان چی...

جز چهار تا استوری و پیام خبری از هم نداریم و گاهن همدیگه رو به پول و مادیات این دنیا فروختیم و فقد یاد گرفتیم به هم فخر بفروشیم...

چ ربطی اخه خواهر زندگیه هر کس به خودش مربوطه مگه ن یه باره زندگی میکنیم ولش

نگفتم زندگی کسی ب من مربوطه .گفتم دنیا عوض شده و فاز دخترامون شده این و بس .مدافع رابطه هستی و رل و بکارت باش عزیزم .حرص خوردن نداره .هر کسی زندگی خودش رو داره و سلیقه ای هست 

بحث بحث عوض شدن دنیا بود این حرفو زدم 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

من که واقعا دلم برا زمانی تنگ شده که از غم و غصه دنیا هیچی نمیدونسم و دلم به بستنیای دو قلوی گاه و بی گاهی که از مغازه میگرفتم و با ابجیم نصفش میکردم خوش بود :) 

انگار هر چی زمان میگذره خوشیا مجازی و فیک میشه و غما حقیقی و واقعی :(((