2777
2789
نگفتم زندگی کسی ب من مربوطه .گفتم دنیا عوض شده و فاز دخترامون شده این و بس .مدافع رابطه هستی و رل و ...

منم چیزی نگفتم اگه باعث ناراحتیتون شدم ببخشید 

متاسفم 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
آره مخصوصا دخترامون .همش تاپیک بکارت و ترمیم  و رل و رابطه ووو

همین تاپیک ترمیم بکارت نشون میده چقد ما ذهنیتمون بده که یه دختر بخاطر یه غشای نازک که تو اکثر کشورا هیچ اهمیتی بهش نمیدن سرش پایین باشه و دنبال ترمیم باشه...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین تاپیک ترمیم بکارت نشون میده چقد ما ذهنیتمون بده که یه دختر بخاطر یه غشای نازک که تو اکثر کشورا ...

جهان سومی هستیم افکار عوض نشده فقط تجملات زیاد شده و ادعاها زیاد شده و ادعای روشنفکری 

همون پسرای،همه کاره دنبال دختری هستن بقول شما غشای نازک 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

پسرا هر کاری کنن کسی چیزی نمیگه

پسرا قبل ازدواج هزار تا غلط میکنن آخرش با دختر آفتاب مهتاب ندیده ازدواج میکنند

این اشکالی نداره؟؟؟؟

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...
پسرا هر کاری کنن کسی چیزی نمیگه پسرا قبل ازدواج هزار تا غلط میکنن آخرش با دختر آفتاب مهتاب ندیده از ...

من نگفتم اشکال داره یا نداره 

متاسفانه خیلی فاصله و تبعیض بین دختر و پسر بوده از قدیم تا الان و اصلا هم عوض نشده .

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
جهان سومی هستیم افکار عوض نشده فقط تجملات زیاد شده و ادعاها زیاد شده و ادعای روشنفکری  همون پس ...

درسته کاملا با حرفاتون موافقم

نمونش رو همه دور ور خودمون دیدیم پسری که به مگس ماده هم رحم نکرده ولی برای ازدواج دنبال کسی میگرده که افتاب مهتاب ندیده باشه 

هر چند داشتن بکارت نشونه پاکی نیس چون هستن ادمای ک بکارت دارن اما هزار و یک اشتباه از راه های دیگه کردن و کسای ک تو اتفاق و حتی تجاوز بکارتشون رو از دست دادن اما از گل پاک ترن

درسته کاملا با حرفاتون موافقم نمونش رو همه دور ور خودمون دیدیم پسری که به مگس ماده هم رحم نکرده ولی ...

آره واقعا .

آره عوض شده خیلی 

لعنت بهت دنیا

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

همین تاپیک ترمیم بکارت نشون میده چقد ما ذهنیتمون بده که یه دختر بخاطر یه غشای نازک که تو اکثر کشورا ...

بحث غشا نیست بحث اونیه که غشارو دستکاری کرده باید ازخودش مواظبت کنه نشه آلت دست این وون

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄

چه ربطی داره؟

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم