2777
2789
ببینید شماام این حس و دارید بعد رفتن حاج قاسم سلیمانی:)))

با اینکه از این مملکت بدم میاد

ولی ایشونو دوست داشتم

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا دنیا خیلی بهتره شده هم امکانات بیشتر راحتی بیشتر مواد خوراکی و غذایی بیشتر اما ادما بد شدن یه ...

عالی گفتی عزیزم

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

مردم به هم رحم ندارن

مشکل اینه

همه با هم بد شدن

یه عده شدن مذهبی 

یه عده نه

کشور خراب شده

مردم به هم رحم ندارن مشکل اینه همه با هم بد شدن یه عده شدن مذهبی  یه عده نه کشور خراب شده

دقیقاااا😞😞😞

تویی ک هی فندک زدی زیر عکسم،،، دارم میبینمت تو راهرو پشت تختم،،، اومدی وقتی ک داره میره نبضم🖤
بالا مفصل توضیح دادم 

بالاخره همه عوض میشدن

تو گذشته که نمیشه زندگی کرد

اره عزیزم ☹️

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
بالاخره همه عوض میشدن تو گذشته که نمیشه زندگی کرد

خوب داریم‌و بد 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
خوب داریم‌و بد 

خوبش و میشه بگی؟