2777
2789

یه کنکوری یا کسی که این چندسال اخیر کنکور داده... 

وضعیت این کنکوری چطوره؟ 😓

📌فیزیک دهم____کامل

📌فیزیک یازدهم_____ ساکن

📌 فیزیک دوازدهم____حرکت+دینامیک+نوسان+موج(نیمه تمام 

📌شیمی دهم____فصل1+فصل2

📌شیمی یازدهم____فصل1

📌شیمی دوازدهم فصل1+فصل2+فصل3(نیمه تمام) 

📌زیست دهم_____فصل1+تنفس+گردش مواد+گوارش مواد

📌زیست یازدهم_____عصبی+حواس+ایمنی

📌زیست دوازدهم______فصل1+فصل2+فصل5+فصل6

وضعیت مباحث خونده از لحاظ حجم چطوره؟ کمه افتضاحه خوبه؟ 

با توجه به زمان

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

کمه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نانازم تو نانازیم شکی نیس 

ولی رشته انسانی حیف

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
کمه

واجد شرایط ناناز بودن بودی؟😁

کدوم درس کمه؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

والا نانازا همیشه همه جاااا شانس دارن خخخخخ

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
بابا بخون به ایناش فک نکن 

میتونه امید یا تلنگر باشه

کنکوری هستی؟ 

واجد شرایط ناناز بودن بودی؟😁 کدوم درس کمه؟ 

فیزیک یازدهم شیمی یازدهم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اومدم یه چیزی بگم فقط! تا کجا خوندی مهم نیست! اینکه خوندی مهمه پس وسواسو بذار کنار،فقط ادامه بده&nb ...

ممنونم گل گلی❤️

من همیشه به کنکوریا و بچه های کم سن همینو میگفتم ولی واقعا خودم با این سن کم آوردم... 

شاید دنبال یه امید و انگیزه ام نمیدونم