2777
2789

من که میخواستم روتختیمو بدم ولی شنیدم هرچی بدن باهم میشورن میترسم با یه چیز جیشی و کثیف باهم بشورن بدم میاد 

خیلیم واجبه شست و شوم میخواستم ببرم پشت بوم بشورن که برف گرفت

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

بله من پتو روتختی و لباس هر چی دادم تمیز تمیز شسته

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرده اشپزخونه منو بخار گرفته بود ..یعنی لک چربی هنوز روش بود گفت پاک نشده ..سری بعد خودم انداختم ماشین کاملا تمیز شد ... فهمیدم اون اصلا نشسته فقط بخار گرفته

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 

ببین این روتختی رو با دو تا پتو بده.

من زمان کرونا این کار رو کردم آقاهه وسایل منو با هم شست. چیز دیگه ای اضافه نکرد بهش

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
ببین این روتختی رو با دو تا پتو بده. من زمان کرونا این کار رو کردم آقاهه وسایل منو با هم شست. چیز د ...

ندارم متاسفانه

چقدر میگیرن 

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

من روفرشی دادم همینطور چرک برگردوند بهم

یه جای خوب بده خراب نکنه روتختی رو

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
آره جای خوب بدین که عالیه هم تمییییز میشه هم صااااف هم خوشبو بدون دردسر والا نمیدونم باهم میندازن ...

چندشم میشه روش میخوابم 

چقدر میگیرن ؟

خب بپرس.من یه جامیدادم همه رو قاطی پاتی مینداخت ازکجافهمیدم.اومدم چندماه بعدش پتو انداختم شستم دیدم هی ازش رنگ‌دیگه ای میرفت چرک مرده شده بود.رفتم ازش پرسیدم گفت اره باهم مینداریم نمیتونیم که فقط به خاطره پتوی شما لباسشویی وروشن کنیم یعنی حالم بهم خوردا.حالا اینجاکه میبرم میگه وایسا جلوچشم خودت بندازم ببین که تکی میشوره.خیلی راضیم.بپرس ازش

ندارم متاسفانه چقدر میگیرن 

نمی‌دونم راستش. شوهرم حساب کرد.

ولی زیاد نیست نگران نباش.

خب بپرس.من یه جامیدادم همه رو قاطی پاتی مینداخت ازکجافهمیدم.اومدم چندماه بعدش پتو انداختم شستم دیدم ...

تهران نیستی؟

آره جای خوب بدین که عالیه هم تمییییز میشه هم صااااف هم خوشبو بدون دردسر والا نمیدونم باهم میندازن ...

نه منم به دلم نمیشینه مثلا روتختیه بچموکه سالی یه بارمیدم وخیلی کثیف نیست باروتختی بزرگا که روش نجس بوده باهم بشوره بهش فکرم میکنم بدم میاد