من که میخواستم روتختیمو بدم ولی شنیدم هرچی بدن باهم میشورن میترسم با یه چیز جیشی و کثیف باهم بشورن بدم میاد
خیلیم واجبه شست و شوم میخواستم ببرم پشت بوم بشورن که برف گرفت
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پرده اشپزخونه منو بخار گرفته بود ..یعنی لک چربی هنوز روش بود گفت پاک نشده ..سری بعد خودم انداختم ماشین کاملا تمیز شد ... فهمیدم اون اصلا نشسته فقط بخار گرفته
یکی از دوستام پتو داد بود بعد یه هفته رفت تحویل گرفت فرداش زنگ زد خشک شویی که آقا این پتو رو شستید دستتون درد نکنه ولی حداقل بازش میکردی اشغالاشو میتکوندی 😂😂
ببین این روتختی رو با دو تا پتو بده. من زمان کرونا این کار رو کردم آقاهه وسایل منو با هم شست. چیز د ...
ندارم متاسفانه
چقدر میگیرن
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
آره جای خوب بدین که عالیه هم تمییییز میشه هم صااااف هم خوشبو بدون دردسر والا نمیدونم باهم میندازن ...
چندشم میشه روش میخوابم
چقدر میگیرن ؟
خب بپرس.من یه جامیدادم همه رو قاطی پاتی مینداخت ازکجافهمیدم.اومدم چندماه بعدش پتو انداختم شستم دیدم ...
تهران نیستی؟