2777
2789
عنوان

خشکشویی تمیز میشوره ؟ تا به حال چیزی دادید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که لباس پاک و نجس با هم شسته میشه یه نفر میگفت پتو دادم شستن با کلی مو چسبیده شده بشه برگردون ...

😭😭😭😭😭من چیکار کنم حموم ندارم با سرویس یکیه 

پشت بومم برف میاد اینم خیلی بزرگه یه پتوی بزرگ دو نفره نرمینه

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
تهرانم

ادرس این جایی که جلوی خودت میشوره رو لطف میکنی

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
😭😭😭😭😭من چیکار کنم حموم ندارم با سرویس یکیه  پشت بومم برف میاد اینم خیلی بزرگه یه پتوی بزر ...

یعنی کف دستشوییت رو تمیز بشوری و صد عفونی کنی بعد پتوت رو بشوری بهتره یا بدی بیرون با هر لباس پاک و نجسی قاطی پاتی بشه وبرات بشوره من باشم کف دستشویی خونم رو ترجیح میدم

یعنی کف دستشوییت رو تمیز بشوری و صد عفونی کنی بعد پتوت رو بشوری بهتره یا بدی بیرون با هر لباس پاک و ...

ببین دسشویی دو در یکه یعنی پتو به این بزرگی صد در صد ممکنه یه گوشش بیوفته سمت دسشویی حالا مجبور بشم فردا میبرم تو همون سرمای پشت بوم میشورم

من خودم رو تمیزی حساسم ولی نجس بودنو حساس نیستم آدم وقتی ندونه چی شده که پاکه

همینطوره ولی فکرهمین که ممکنه این طوری باشه منونابودمیکنه البته شایدمن حساسم.چون سبزی اماده و....نمیخرم ازبیرون.رستوران و....نگم برات که ازگشنگی بمیرمم هرجایی نمیتونم برم بشینم غذابخورم.

بزارکارتشوپیداکنم عکسشو واست میفرستم.کجای تهرانید؟

بریانک ولی هرجا باشه میبرم 

ببین دسشویی دو در یکه یعنی پتو به این بزرگی صد در صد ممکنه یه گوشش بیوفته سمت دسشویی حالا مجبور بشم ...

خونه ی مادریا مادرشوهرت یا خواهرت نمیتونی بری بشوری ما خونمون حیاط داره هر کی جا نداره بهش پیشنهاد میدم بیاد حیاط ما چیز میزاشو بشوره

خونه ی مادریا مادرشوهرت یا خواهرت نمیتونی بری بشوری ما خونمون حیاط داره هر کی جا نداره بهش پیشنهاد م ...

مادرم که شهرستانه مادرشوهرمم گفتم گفت همون پشت بوم باید بشوری حیات مام نمیشه