2777
2789
عنوان

کدوم بهترع؟

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 32 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب قطعا رستورانه بهتره ولی سنش زیاده‌ خودت اگه مشکلی نداری بگو بیاد قیافه ش و افکارشم ببینی

آها. مکانیک چرا بده؟ چون درامد مکانیکه فک میکنم بیشتره اگه بخاطر صرفا درامد میگی

نه ولی نسبت به خواستگارای قبلیم خییییلی پولدار محسوب میشن 

مکانیک خوب نیس بنظرمن،،،همیشه روغنی ن، من خوشم نمیاد،،،کلا هم فک میکنم درامد رستوران از مکانیکی بهتره،،،حالا بازم نمیدونم

لطفا لطفا لطفا باعث تعلیق کاربریم نشید، دیگ خط تلفنی ندارم💔کاربری چهارممه💔
آها. مکانیک چرا بده؟ چون درامد مکانیکه فک میکنم بیشتره اگه بخاطر صرفا درامد میگی

ن بخاطر درامد نمیگم

مکانیکا اصولا سر تا پاشون روغنی و گریسیه بخاطر این میگم...کل خونه زندگی سیاه میشه😂😂😂

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
39سال خیلی زیاده تو اول جوونیته،اون حوصله کارایی که تو دوس داری رو معمولا نداره

کلاس سوارکاری و تار میره و خیلی اهل مسافرت و خوشگذرونیای مختلفه. من حوصله ی چیز خاصیو ندارم. اون از من جوون تره انگار :/ 

از فامیلای شوهرم ی ک اقا ۴۰ سال داش براش ی دختر۲۳ ساله گرفتن ک خودشم بچه پولدار بود اقا هم پولداره اینا هم خونواده خوبین خیلی برا عروس ارزش گذاشتن

رستوران اگ براخودشونه ک خوبع. و الا نه. مکانیک بهتره. همیشه و همه جا کارداره. در امدشونم خوبه. اگه جای کارش برای خودش باشه ک دیگ خیلی بهتره

کلاس سوارکاری و تار میره و خیلی اهل مسافرت و خوشگذرونیای مختلفه. من حوصله ی چیز خاصیو ندارم. اون از ...

ولی خب این فاصله 12ساله رو نمیشه ندید گرفت ،اون زودتر شما پیر میشه قطعا و شاید دلت نخواد اینو

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺
چراشم میگی؟ چون سنش کمتره؟

سن کم

بعد شریکم نداره

در نتیجه دنگ و فنگی هم ندارید

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ن بخاطر درامد نمیگم مکانیکا اصولا سر تا پاشون روغنی و گریسیه بخاطر این میگم...کل خونه زندگی سیاه می ...

الان چ شغلی هست ک طرف بو نده. کثیف نشه و ...جز کارمندی ک حقوقش کمه. عوضش ب در امدش می ارزه.