2777
2789
عنوان

مادرشوهر

152 بازدید | 8 پست

مادرشوهرم یه ماهه اومده شهر ما واسه زنذکی هررر روز میگه بیایید اینجا نومو بیینم وسایلاتونم بیارید بمونید سه روز تعطیله ولی حقیقتا خیلی حرف دراره میترسم زیاد برم خونش هی از همه چی حرف درست کنه رابطمون بازم مثل قبل خراب شه شما بودین چیکار میکردین

خدایاشکرت

دوس دارم حد تعادل رعایت بشه تو رفت امد میترسم بازم رابطمون خراب شه ولی شوهرم اصرارررر که بریم ولی منم میگم خودت دوس داری برو تنها یا با بچم دوتایی

خدایاشکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نرررررررو

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
شوهرمو چیکار کنم قانع نمیشه میگه نه باید بریم 

اگ رفتی شب نمون اصلا 

اخه سه روز چه خبره ادم خونه خودش راحت تره

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
شوهرمو چیکار کنم قانع نمیشه میگه نه باید بریم 

ببین یه روز برو . بعد بگو فلان جا دعوت شدیم یا بگو برم خونه کارامو بکنم دوباره میام  بعدم  نرو بگو اون بیاد بگو نمیشه که همیشه شما بیایی غذای مورد علاقع شو درس کن  شمام استراحت کنید شوهرت تنها بره داستان میشه عزیزم بدتره  ساسیت داشته باش دعوا درس نکن با این کار شوهرتم خوش حال کردی دفعه بعد نخوای بری  دیگه راحتی