2777
2789
عنوان

توگوشیش😭😭😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2723 بازدید | 121 پست
اره باهاش حرف بزن خواهرت خیلی سادس بنظرم من یسال از خواهرت کوچیک ترم ولی ن تا حالا گول کسی رو خوردم ...

پسره میگه خودتو در اختیارمن بزار من اونجور آدمی نیستم قصد من ازدواجه مردتیکه عوضی

💍👶🏻Mahlin and momy
به بابات نگو ولی تهدیدش کن ک‌ میگی چون نباید تو اون سن کم وارد رابطه جنسی بشه حتی قسم مسلحتی بخور ک ...

ینی ب من گوش میده بنظرتون😔من ازش دوسال بزرگترم فقط

💍👶🏻Mahlin and momy

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب پسره پیام ندم ؟بهش بگم گمشه یا بدترمیشه

نه اصلا بدتر میشه، با خواهرت خیلی عادی و خواهرانه حرف بزن، بگو درکت میکنم جبهه نگیر، خیلی راحت براش خطرات رابطه جنسی خارج از چارچوب ازدواج رو توضیح بده ، اینکه صرفا طرف با یه جمله تو مال خودمی و میام خواستگاریت وارد رابطه بشه چه عواقبی داره...

چشم سعی میکنم جواب بده😭

نگران نباش موضوع غیر طبیعی نیست، خیلی طبیعیه تو این سن، فقط باید با آرامش آگاهش کنی از عواقب رابطه جنسی خارج از ازدواج، اصلا اینجوری نشون نده که میخوای کات کنن، اگه از اون آقا بد بگی یا بگی کات کن مطمئن باش بیشتر بهش میچسبه، تمرکزتو فقط بذار روی آگاه کردنش

خدا خودش کمک کنه فقط😭😭

الهی امین.  

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻