سلام.خانما امروز گوشی خواهرم اتفاقی برداشتم چک کنم کاش هیچوقت برنمیداشتم حالم بده😭توی پیام هاش دیدم ک با یه آقایی دوسته.ازپیام هاش حدس زدم ادم درستی نیست.هی اصرارمیکرد که میخام یه شب بیام کنارت اگدوسم داری بزاربیام مگه عاشق هم نیستیم خاهرمم قبول کرده بودگفته بود خبرمیدم بهت .حالا من موندم چیکارکنم ب خودش بگم یا ب پدرم 😔😔میترسم از طرفی شر بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اصلا بدتر میشه، با خواهرت خیلی عادی و خواهرانه حرف بزن، بگو درکت میکنم جبهه نگیر، خیلی راحت براش خطرات رابطه جنسی خارج از چارچوب ازدواج رو توضیح بده ، اینکه صرفا طرف با یه جمله تو مال خودمی و میام خواستگاریت وارد رابطه بشه چه عواقبی داره...
نگران نباش موضوع غیر طبیعی نیست، خیلی طبیعیه تو این سن، فقط باید با آرامش آگاهش کنی از عواقب رابطه جنسی خارج از ازدواج، اصلا اینجوری نشون نده که میخوای کات کنن، اگه از اون آقا بد بگی یا بگی کات کن مطمئن باش بیشتر بهش میچسبه، تمرکزتو فقط بذار روی آگاه کردنش
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻