2777
2789
عنوان

توگوشیش😭😭😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2723 بازدید | 121 پست
خودت میتونی جلوی فاجعه رو بگیری عزیزم.هنوز چیزی نشده الان دیگه دوست داشتن متاسفانه یه چیزعادی شده ای ...

من از پیام های ک خوندم حس میکنم الانشم همون چندبار ک رفتن بیرون ی اتفاقایی افتاده 😔

💍👶🏻Mahlin and momy

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از پیام های ک خوندم حس میکنم الانشم همون چندبار ک رفتن بیرون ی اتفاقایی افتاده 😔

قبل شما تاپیک ی مادری بودم ک میگفت دخترش رو نمیتونه کنترل کنه اونم کم سن بود. خودمم دختر دارم خداکنه نوجونی آرومی داشته باشن  انقد شهر پر آدم عوضی شده ک خدامیدونه همه هم دنبال لذت بردن و دستمالی کردن. 

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

قبل شما تاپیک ی مادری بودم ک میگفت دخترش رو نمیتونه کنترل کنه اونم کم سن بود. خودمم دختر دارم خداکنه ...

پسره هم هوس بازع هم چندباری نوشته بود براش پدرسگ باتوم .....من موندم این دختر چیه این عوضی رو‌میخاد

💍👶🏻Mahlin and momy
پسره هم هوس بازع هم چندباری نوشته بود براش پدرسگ باتوم .....من موندم این دختر چیه این عوضی رو‌میخاد

ببین خیلی معذرت میخام و نمیخام خواهرتون قصاوت کنم دختری ک برخلاف خانواده وارد رابطه شده و طرفش شاید ی کار بدی هاش کرده باشه ی عداب وجدان داره و می‌ترسه ازش جدا بشه و تنهایی بار گناه رو تحمل کنه. چون دیدم ک میگم. میدونه طرف آدم حسابی نیست ولی از اون گناهی ک کرده می‌ترسه 

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نمی‌دونم نوشته بود من ازت۱۰ سال بزرگترم نمیخام سواستفاده کنم مطمن باش

ادم هرچی باشه شخصیتش رو لو نمیده میزاره طرف خودش بفهمه اگه کسی جار زد بدون داره دروغ میگه 

خواهرتو یمدت ببر پیش خودت مواظبش باش باهاش مث دوست حرف بزن قانع شه

ادم هرچی باشه شخصیتش رو لو نمیده میزاره طرف خودش بفهمه اگه کسی جار زد بدون داره دروغ میگه  خوا ...

اره امشب باید باهاش حرف بزنم اون  پسره عوضیه همه پیام هاش مدام از رابطه بود

💍👶🏻Mahlin and momy
ببین اصلا به روش نیار که دیدی وگرنه ادامه میده و با پنهان کاری با روش غیر مستقیم پیش برو ببخشید که ...

پسره همش حرفایی زشت میزد و حتی سلام دادنش چیز بدی می‌نوشت پشتش من مطمنم این پسر هوس بازه😔

💍👶🏻Mahlin and momy
اره امشب باید باهاش حرف بزنم اون  پسره عوضیه همه پیام هاش مدام از رابطه بود

اره باهاش حرف بزن خواهرت خیلی سادس بنظرم من یسال از خواهرت کوچیک ترم ولی ن تا حالا گول کسی رو خوردم و رلم دارم مامانمم در جریانه نصیحتم میکنه😊