سلام.خانما امروز گوشی خواهرم اتفاقی برداشتم چک کنم کاش هیچوقت برنمیداشتم حالم بده😭توی پیام هاش دیدم ک با یه آقایی دوسته.ازپیام هاش حدس زدم ادم درستی نیست.هی اصرارمیکرد که میخام یه شب بیام کنارت اگدوسم داری بزاربیام مگه عاشق هم نیستیم خاهرمم قبول کرده بودگفته بود خبرمیدم بهت .حالا من موندم چیکارکنم ب خودش بگم یا ب پدرم 😔😔میترسم از طرفی شر بشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من از پیام های ک خوندم حس میکنم الانشم همون چندبار ک رفتن بیرون ی اتفاقایی افتاده 😔
قبل شما تاپیک ی مادری بودم ک میگفت دخترش رو نمیتونه کنترل کنه اونم کم سن بود. خودمم دختر دارم خداکنه نوجونی آرومی داشته باشن انقد شهر پر آدم عوضی شده ک خدامیدونه همه هم دنبال لذت بردن و دستمالی کردن.
نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋
پسره هم هوس بازع هم چندباری نوشته بود براش پدرسگ باتوم .....من موندم این دختر چیه این عوضی رومیخاد
ببین خیلی معذرت میخام و نمیخام خواهرتون قصاوت کنم دختری ک برخلاف خانواده وارد رابطه شده و طرفش شاید ی کار بدی هاش کرده باشه ی عداب وجدان داره و میترسه ازش جدا بشه و تنهایی بار گناه رو تحمل کنه. چون دیدم ک میگم. میدونه طرف آدم حسابی نیست ولی از اون گناهی ک کرده میترسه
نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋