سلام.خانما امروز گوشی خواهرم اتفاقی برداشتم چک کنم کاش هیچوقت برنمیداشتم حالم بده😭توی پیام هاش دیدم ک با یه آقایی دوسته.ازپیام هاش حدس زدم ادم درستی نیست.هی اصرارمیکرد که میخام یه شب بیام کنارت اگدوسم داری بزاربیام مگه عاشق هم نیستیم خاهرمم قبول کرده بودگفته بود خبرمیدم بهت .حالا من موندم چیکارکنم ب خودش بگم یا ب پدرم 😔😔میترسم از طرفی شر بشه
من از پیام های ک خوندم حس میکنم الانشم همون چندبار ک رفتن بیرون ی اتفاقایی افتاده 😔
قبل شما تاپیک ی مادری بودم ک میگفت دخترش رو نمیتونه کنترل کنه اونم کم سن بود. خودمم دختر دارم خداکنه نوجونی آرومی داشته باشن انقد شهر پر آدم عوضی شده ک خدامیدونه همه هم دنبال لذت بردن و دستمالی کردن.
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
پسره هم هوس بازع هم چندباری نوشته بود براش پدرسگ باتوم .....من موندم این دختر چیه این عوضی رومیخاد
ببین خیلی معذرت میخام و نمیخام خواهرتون قصاوت کنم دختری ک برخلاف خانواده وارد رابطه شده و طرفش شاید ی کار بدی هاش کرده باشه ی عداب وجدان داره و میترسه ازش جدا بشه و تنهایی بار گناه رو تحمل کنه. چون دیدم ک میگم. میدونه طرف آدم حسابی نیست ولی از اون گناهی ک کرده میترسه
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻