2777
2789
عنوان

از شوهرتون کتک خوردید تا به حال؟

567 بازدید | 24 پست

از شوهرتون کتک خوردید تا به حال؟ و اینکه چند بار و چرا 

تعداد رای : 48
نظرسنجی
کتک خوردم
20
41%
کتک کاری نداشتیم
20
41%
کتک زدم
4
8%
فحش دادیم فقط
4
8%

یبار تو عقد زد تو صورتم 🥴

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوچ 

کتک و خیانت خط قرمزمه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

متاسفانه و با عرض خجالت بله تا دلت بخاد

همشم بی منطق و الکی زده حتی اقتی بچه تو شکمم بود

دلم‌گرفت برا خودم

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

دوست بودیم یبار یدونه زد زیر گوشم تو حیاط دانشگاه

بلافاصله بعدش سریع بغلم کرد

چون با دوستم رفته بودم باغشون. نمیدونستم پسر هم هست

فکر میکردم تولد دخترونه ست

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم

یبار در حد کشت زدتم اوایل ازدواج ولی دیگه همون شد ازون به بعد خودشو میزنه پسرم چند باری کتک زد اونم خداروشکر گذاشته کنار 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
من ماه اول ازدواج کتکم زد  بیست چندسالمه یبار ندیدم بابام رو مادرم دست بلند کنه :)))

منم اصلا کتک کاری ندیده بودم ولی الان ۶ ساله دارم کتک میخورم هزار بارم برا طلاق اقدام کردم شکایت کردم ازش بی فایدس

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️