2777
2789
عنوان

از شوهرتون کتک خوردید تا به حال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 24 پست
یبار در حد کشت زدتم اوایل ازدواج ولی دیگه همون شد ازون به بعد خودشو میزنه پسرم چند باری کتک زد اونم ...

پسرت تورو زد؟

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

من یادمه روز اولی ک اومد خواستگاریم جدی شد همونجا بهش دقیقا اینارو گفتم 

من توی زندگی احترام به همدیگه شخصیت هم خانواده خیلی برام مهمه و خط قرمز من توی زندگی احترام و ادبه اگ کوچکترین بی احترامی ببینم نمیتونم تحمل کنم اگر فکر میکنید میتونید توی زندگی مشترکمون حد و مرز ها رو رعایت کنید بسم الله وگرنه ما نمیتونیم ما بشیم 

از اونجایی ک خیلی آقا بود با کمال میل استقبال کرد 

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنقدر دوس دارم در آینده بعد ازدواج زن زلیل باشم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میشی برادر من عجله نکن همسر من فامیلم بودم قبل ازدواج می‌دیدم کوری میخوند جلو جوونا من ازدواج کنم فلان میکنم فلان میکنم الان بیا نگاش کن کاری نیست تو خونه نکنه هر چی گفته برعکسشو انجام میده😂😂

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

نه اصلا 

هر چقدم رو مخش برم و اذیتش کنم نمیزنه خودشو کنترل میکنه 😄

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

آره، کتک خوردم، هر دفه هم بخاطر فتنه خواهرا و مادر بیشرفش، دستم به جایی بند نیست دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم جدا شم، هر دفه هم بدتر از قبل میزنه، واگذارشون کردم به خدا، کاش قانونی بود که یکم همچین مردایی رو بنشوند سر جاش، اما همه چی فقط به نفع مردهاست😔

پسرت تورو زد؟

ن شوهرم پسرمو زد

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰