حدود سه ماه پیش من یهو ازش سرد شدم گفتم کات کنیم و این چیزا حتی نمیخاستم ببینمش یکم گزشت دیدم رفیقم گفت که به یکی از دخترای محلمون پیشنهاد داده که رل بزنه در صورتی که با من هنوز چت میکرد بهش گفتم چرا گفت مست بودم هزار تا داستان رفتم چتاشون رو دیدم اولین پیامی که رلم داده بود به دختره این بود که گفته بود چرا رفتی تو محله گفتی من بهت پیشنهاد دادم و سره تو عشقم داره باهام کات میکنه من وقتی پیام رو دیدم گفتم خب دوسم داره موندم باهاش هردفعه دختره بهش زنگ میزد و میگفت بیا ببینمت رلم به من میگفت اره دختره زنگ زده من قطع کردم روبیکای رلم دسته منه امروز دیدم یه اکانت دیگه با همین شمارش داره رفتم دیدم با اون اکانت فقط دوتا دختر فالو کرده یکیش همون دختره اون یکی ام نمیشناختم ولی با اون اکانتی که منو فالو کرده فقط من یدونه دخترم بقیع پسر بهش گفتم چرا فالو کردی گفت این مال وقتیه که باهاش رل بودم و من اصن یادم نبود یه اکانت دیگه دارم الان میشه بگید چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.