2789
عنوان

خیانت 💔

297 بازدید | 3 پست

حدود سه ماه پیش من یهو ازش سرد شدم گفتم کات کنیم و این چیزا حتی نمیخاستم ببینمش یکم گزشت دیدم رفیقم گفت که به یکی از دخترای محلمون پیشنهاد داده که رل بزنه در صورتی که با من هنوز چت میکرد بهش گفتم چرا گفت مست بودم هزار تا داستان رفتم چتاشون رو دیدم اولین پیامی که رلم داده بود به دختره این بود که گفته بود چرا رفتی تو محله گفتی من بهت پیشنهاد دادم و سره تو عشقم داره باهام کات میکنه من وقتی پیام رو دیدم گفتم خب دوسم داره موندم باهاش هردفعه دختره بهش زنگ میزد و می‌گفت بیا ببینمت رلم به من می‌گفت اره دختره زنگ زده من قطع کردم روبیکای رلم دسته منه امروز دیدم یه اکانت دیگه با همین شمارش داره رفتم دیدم با اون اکانت فقط دوتا دختر فالو کرده یکیش همون دختره اون یکی ام نمی‌شناختم ولی با اون اکانتی که منو فالو کرده فقط من یدونه دخترم بقیع پسر بهش گفتم چرا فالو کردی گفت این مال وقتیه که باهاش رل بودم و من اصن یادم نبود یه اکانت دیگه دارم الان میشه بگید چیکار کنم 

ببخشید طولانی شد

بگو شمارشو عوض کنه 

روبیکا اینام عوض کنه دیگه ردی از اون دخیه نباشه

اگه دیدی بازم پیگیرشه یا ی ردی ازش هست بدون کرم از خودشه کات بای

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو شمارشو عوض کنه  روبیکا اینام عوض کنه دیگه ردی از اون دخیه نباشه اگه دیدی بازم پیگیرشه یا ...

با دختره تو یه محله هستیم امکانش هست همدیگه رو تو پارکی یا جایی ببینند یا رفیقاش شمارش رو بدن به دختره