2821
2789
😂😂انشالله ک دست از خریت بر میدارن دلم نمیاد نفرین کنم

ان شاالله😂😂🤲

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂 اخه بچه بودم گاومون اینجوری شده بود  هرشب صداش میومد تو اتاق اخرم قصابی شد حیون هنوز ی ...

الهیییی

فک نمیکردم گاوا هم اینطور بشن همینطوری یهویی الکی پرسیدم😂😂😂

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥
سیب زمینی ابپز هضمش سخته برای طفلکیا بهتره کوتاه نکنی ولی خب یه مزایایی هم داره امکان داره گاز روش ...

وای اره میاد بیرون در پنجره قفل گاز خاموش کسی حق نداره راه بره از پا میترسهه حمله میکنه😂😂😂

الهیی فداش شم ایقدرم دوس داره سیب زمینی 

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

غذای بیشتری میخوره و شکمش باد میکنه

عزیزم گاوا که همیشه خیلی میخورن 

سیر مونی ندارن

وشمشونم همینجوری گندست😂😂😂

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
وای اره میاد بیرون در پنجره قفل گاز خاموش کسی حق نداره راه بره از پا میترسهه حمله میکنه😂😂😂 الهیی ...

خب پس سیب زمینی بپز

عزیززممم

یه جفتم بخری خوبه ها دیگه لازم میست زیاد بیرون بیاری

راجب پرورش حلزون بهم مشاوره میدی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
چندش؟؟؟  من عاشقشم این شغل اول تا اخرش عشقه

عزیز ی سگ تو کوچه مون هست سرش رفته تو ی حلب روغن خودش جویدتش باز شده اما بازم دور گردنشه.به نظرت چطوری بگیریمش.فرار میکنه.ببرمش دامپزشکی میتونن بدون اسیب رهاش کنن؟اصلا نمیدونم چیکار میشه براش کرد برای همین پرسیدم شاید اصلا در حوزه کاری شما نباشه.ببخشین 

همتای مامانم بودم❤

خب پس سیب زمینی بپز عزیززممم یه جفتم بخری خوبه ها دیگه لازم میست زیاد بیرون بیاری

خیلی احساسیم اگه بخرم زبونم لال چیزیشون بشه خیلیی غصه میخورمم

بعدشم ی شهر دیگه خونه داریم ماهی دوسه بار میریم اونجا یا باید ببرمش همراهم یا خونه همسایه گناه دارن اذیت میشن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بله گاوا سیر نمیشن گنده تر از حد معلوم دست رو شکمش بزار  نبض میزنه؟

این دیگه واسه ماههایه آخره که میشه دقت کرد حرکت گوسالرو تو شکمه مادرش دید

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز