2821
2789
زیاد شغل پر درامدی نیست چون خیلیا چندششون میشه کرم میخورن حلزونا پیشنهاد نمیکنم.زالو بهتره

زالو میشه تو حیاط یا خونه پرورش داد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی احساسیم اگه بخرم زبونم لال چیزیشون بشه خیلیی غصه میخورمم بعدشم ی شهر دیگه خونه داریم ماهی دوسه ...

ای جانننم

بهترین گزینه جفته اینجوری میتونه تنهام بمونه

شیرش هم کم میشه.پدرشوهر من خدابیامرز گاوداری داشت

شیرش  که بعد چن ماه خود به خود افت پیدا میکنه .

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ای جانننم بهترین گزینه جفته اینجوری میتونه تنهام بمونه

جدیی خونه تنها بزارمشون دو روز مشکلی نیسس؟؟😍😍😍پس برم برای پسرم زن بگیرمم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

تو ظرف میشه ولی یه بار مصرفن دیگه اما درامدش خیلی خوبه میتونه به مرورش های زالو هم بفروشی

چی یه بار مصرفه ؟

مشتری داره؟

جدیی خونه تنها بزارمشون دو روز مشکلی نیسس؟؟😍😍😍پس برم برای پسرم زن بگیرمم

بلههه با جفت مشکلی نیست

غذای اضافه اب اضافه چند تا طرف غذا و اب 

سالم بودن ماده

گذاشتن لونه فراموش نشه😂

زالو یه بار بزاری رو پوست تمومه چون خون طرفو خورده و بهداشتی نیست دیگه خیلی مشتری داره

خیلی ممنون که ایده دادین 

کلا پرورش چه حیونایی  پرسودتره

بلههه با جفت مشکلی نیست غذای اضافه اب اضافه چند تا طرف غذا و اب  سالم بودن ماده گذاشتن لونه ...

بله بلهه مرسی خانم دکتر

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز