2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اب شیر بدم عروس هلندی اشکال نداره؟؟؟

زیاد نیارمش بیرون چی؟؟درحد روزی ربع ساعت خیلیی شیطونههه یا سیم میخوره یا گچ یا گل یا ی چیزی پاره میکنه کلاا باید دنبالش برم مواظب باشم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

غازهایه مادرم همجنس گرا شدن 

نمیزارن غاز نر نزدیکشون بشه

الان تخمم میزارن نطفه ندارن

چیکار کنیم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
غازهایه مادرم همجنس گرا شدن  نمیزارن غاز نر نزدیکشون بشه الان تخمم میزارن نطفه ندارن چیکار ک ...

یاخدا😂😂😂

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
اب شیر بدم عروس هلندی اشکال نداره؟؟؟ زیاد نیارمش بیرون چی؟؟درحد روزی ربع ساعت خیلیی شیطونههه یا سیم ...

عزیزم منم یکی دارم

یک ربع خیلللی کمه

پسر من کلا بیرونه

گچ میخوره برای اینکه کلسیم نداره و میخواد خودش کلسیمش رو تامین کنه

سنگ مینرال بگیر براش

سرما شاید جدایی از مادر نداشتن پروتئین و..

مادرش پیششه

دوتای دیگه بزرگتر بودن زنده ان

اون کوچیکتره مرد

احتمالا سرما خورده راست میگی

از بسسسسس شبا جاشونو میجویدن میذاشتم تو بالکن داخل یک جعبه درشو میبستم سردشون نشه

مرد درخواست نده😡هیشکی درخواست دوستی نده😒😒😒نه زن نه مرد🙄🙄🙄

یه گاو دارم شقاق مقعدی داره میتونی کمکش کنی؟😢

واقعا شما دامدار هستین؟

کدوم استان

ماهم قبلا گاوداری داشتیم ورشکست شدیم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
2790
2823
2791
2779
2792