2821
2789
جرررررر😐😂😂😂😂 اره داریم توی پارکینگ آپارتمانمون

کوفت

منو باش دلم به حال گاو بیچاره سوخت

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بخدا ک نمیدونستم خدا مادرشوهرتو نگه ندارا برات گلم منو اگاااه کردی

بخداکه بهترین دعای عالمودرحقم کردی برای جاری هم دعاکن گلم😅

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
پلت بهش بده اگه خواستی رژیم غذایی میدم چند وقتشه؟

میخرم براش ۳ساله تقریبا 

کلا ارزن جلوشه روزانه میوه جات میدمش عاااشق نونههه دیوونشه 

هفته دو سه بارم یکم نون میدم ی وقتایی سیب زمینی اببپز 

تخمه این چیزا 

میگم که گناه ندارن پراشونو بچینی؟؟مال من خیلییی پرواز میکنه سی دور دور خونه میچرخه من دلم نمیاد کوتاه کنم پراشو مامانم همش میترسونه منو میگه فرار میکنه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

میخرم براش ۳ساله تقریبا  کلا ارزن جلوشه روزانه میوه جات میدمش عاااشق نونههه دیوونشه  هفت ...

سیب زمینی ابپز هضمش سخته برای طفلکیا

بهتره کوتاه نکنی ولی خب یه مزایایی هم داره

امکان داره گاز روشن باشه بپره رو گاز

یا فرار کنه

حتما یادت باشه ۲ ۳ تا بال اولو نچینی

عزیزمممم😂😂😂

😂😂

اخه بچه بودم گاومون اینجوری شده بود 

هرشب صداش میومد تو اتاق

اخرم قصابی شد حیون

هنوز یادشم

گاوا خیلی احساسین 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

اینم بگو

از کجا بدونیم گاو باردار شده؟

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز