2777
2789
عنوان

با تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 58 پست
واقعا خوش بحالت ناشکری نکن     وضعیتتون شبیه ماست من خودم دانشجو ام ولی رلم پشت کنکوره ...

الان فهمیدم پسری خخخخخ

تو بهتر میتونی بهم بگی ک طرفم سرد شده یا مشکلات درسه

بهش بگو آدم وقتی یکیو دوست داره بیشتر براش وقت می‌ذاره درس بهانه است بعدشم یکی که کسیو می‌خواسته باش ...

پیام نمیده زیاد ک من ب درسم اسیب نرسه والله نمیدونم فعلا ازم وقت خواسته ک درست بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بفهم سرد نشده و فقط مشکلاته چیزی نمیگم تحمل میکنم ولی خب یکم ترس داارم

خب ازش بپرس

ولی غیر مستقیم

مثلاً بگو چقد بهت علاقه داره

یا مثلاً هدفت از بودن با من چیه

یا تا کی باهام میمونی

ولی من خودم به شخصه احساس میکنم به علت حجم درساش اینطوره

راستی ببخشید یه سوال حالا که تقریبا وضعیت ما مث شماس

بنظرتون آینده چی میشه

با این سن کم

اگه دانشگاه جاهای دور قبول شید چیکار میکنید

تعریف از خود نباشه ولی واقعا مشکلی ندارم ک بخواد بخاطر اون سرد بشه من با اینکه تقریبا سنم کمه ولی خب ...

عزیزدل میدونم چی میگی ولی وابستش نشو دوسش داشته باش فقط

در کل در ارتباط با مردا باید خودتو مشغول نشون بدی 

پیام نمیده زیاد ک من ب درسم اسیب نرسه والله نمیدونم فعلا ازم وقت خواسته ک درست بشه

انشالله درست میشه گلم فکرتو درگیر نکن فقط اینو دارم خواهرانه بهت میگم خیلی وابسته بهش نشو اگه بعد یه اتفاقی بیفته یا به هر دلیلی خدای نکرده بهم نرسید تو ضربه میبینی نه اون چون پسرا درگیر کاراشونن زود یادشون می‌ره ضربه بیشترو تو میبینی

یه سوال درسی بپرسم؟ وقتی میخوای یه درس مثل زیستو بخونی خط میبری با مداد؟؟

من موندم با چشام بخونم یا خط ببرم

چون وقتی خط میبرم احساس میکنم سرعتم خیلی زیاد شده ولی هیچی یاد نگرفتم ولی با چشم که میخونم وقت زیادی ازم میگیره

خب ازش بپرس ولی غیر مستقیم مثلاً بگو چقد بهت علاقه داره یا مثلاً هدفت از بودن با من چیه یا تا کی ...

ببین دخترا اگه یکی رو از ته دل دوست داشته باشن براش هر کاری میکنن ن دوری راه میتونه نظرشونو عوض کنه ن بی پولی ن هیچ چیز دیگه اگه دانشگاهاتون شهر دور افتادن ما اینطوری تصمیم گرفته بودیم ک عقد کنیم بعد دنبال کارای انتقالی دانشگاه و بعدشم ی خونه بگیریم با هم زندگی کنیم اگر ی شهر هم  ک افتادین دیگه چ بهتر ی خونه میگیرین ازدواجم رسمیش میکنین و تمام حالا ببینم خدا چی میخواد انشالله ک خیره

یه سوال درسی بپرسم؟ وقتی میخوای یه درس مثل زیستو بخونی خط میبری با مداد؟؟ من موندم با چشام بخونم یا ...

ن من خط نمیبرم ولی سعی کن خیلی با درسنامه وقت خودتو تلف نکنی واقعا خیلی کمک کننده نیس ی دور زود فقط از روش بخون بعد برو کتاب اگه دیدی ی قسمتو نمیفهمی برگرد رو درسنامه دوباره ولی تست و کتاب درسی مهم تریننننن

ببین دخترا اگه یکی رو از ته دل دوست داشته باشن براش هر کاری میکنن ن دوری راه میتونه نظرشونو عوض کنه ...

واقعا 

ینی در باره این چیزام باهام حرف زدین !

خوشبحالتون واقعا

خود آقا پسر هم همینا رو گفت؟

من رلم فقط گفت که تا کجا پام میمونی ؟

منم گفتم تا آخرش هر چی باشه پاتم

ولی بحث ازدواج کردم انگاری بدش اومد  

ن من خط نمیبرم ولی سعی کن خیلی با درسنامه وقت خودتو تلف نکنی واقعا خیلی کمک کننده نیس ی دور زود فقط ...

ممنون عزیزدل از پاسخ گوییت

امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته و بهترین رشته رو قبول شی

ابراز علاقه کرده ؟ چقد حرفاش عاشقونس 

اره بابا من اول اصلا دوسش نداشتم خودشو ب هر دردی زد منو هم گرفتار خودش زد از اولم تا الان ن حرف از جدایی زدع ن حرف از دوست نداشتنم فقط ی بار  ی چیزی گفت ک اونم بعد خودش جمع کرد

واقعا  ینی در باره این چیزام باهام حرف زدین ! خوشبحالتون واقعا خود آقا پسر هم همینا رو گفت؟ ...

اره خودش گفت پس رلتون از اینکه شما تا تهش هستین یا نع مطمین نیستن منم اولش نمیذاشتم حرف ب اونجاها بکشه راستیش ما ئخترا دو دوستامون و اینا انقدر خیانتو رل بودن های الکی و دو روزه دیدیم ک اعتماد سخته سعی کن ب هر روشی ک میتونی اعتمادشو جلب کنی از هر جهت از پاک بودنت خیانت نکردنت مرد زندگی بودن اگه اعتماد کنه مطمعن باش اشتیاق نشون میده ب باهم بودنتون