2777
2789
عنوان

با تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 58 پست
پس پسر خوبیه انگار حالا میشه بپرسم چی گفت ؟    

خیلی از دستش ناراحت بودم بعد ناخوتاسته باعث شده بود من حالم بد بشه و گریه کنم گفت ک من از وقتی اومدم هی حالتو بد میکنمو فلان اصلا برم از زندگیت خوب میشی و اینا من دوباره نشستم گریه کردم ی عالمه بعد دای ب غلط کردن افتادا خخخخخخ

اره خودش گفت پس رلتون از اینکه شما تا تهش هستین یا نع مطمین نیستن منم اولش نمیذاشتم حرف ب اونجاها بک ...

اها پس از این مورد شما دخترا شبیه هم هستین !

والا شاید باورتون نشه خیلی خیلی بهش محبت میکنم و همه جوره هواشو دارم

خیلی وقته که هفته ای یک بار میاد ولی بازم با گرمی و شور و اشتیاق باهاش حرف میزنم

حتی خودش همیشه بهم میگه که لیاقت منو نداره و من بیشتر از انتظارش واسش ظاهر شدم !

همیشه بهم میگه تو خیلی پسر خوبی هستی و لیاقتت بیشتر از منه !

همیشه هم قربون صدقم میره و میگه من مال تو ام و متعلق به تو هستم

ولی یه بار بحث خاستگاری کردم انگار زیاده روی بود از نظرش ( البته قبل از این داستانای بالایی بود که گفتم )

بنظرتون نیازه بازم در مورد ازدواج باهاش صحبت کنم ؟

ولی خداییش دمتون گرم چقد قشنگ باهام واسه آینده تصمیم گرفتین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی از دستش ناراحت بودم بعد ناخوتاسته باعث شده بود من حالم بد بشه و گریه کنم گفت ک من از وقتی اومدم ...

اها

فک کردم الان چی گفته   

اشکال نداره 

وقتی اینو گفتی ینی انقد بهتون علاقه داره که حاضر نیست اشکتون رو ببینه و بخاطر خودتون از خودتون بگذره...

اها پس از این مورد شما دخترا شبیه هم هستین ! والا شاید باورتون نشه خیلی خیلی بهش محبت میکنم و همه ج ...

همین روزا ی بار دیگه هم بحث ازدواجو پیش بکشین تو چت 

ولی زیادی روی نکنین چون الان اون دختر کنکوریه و ذهنش درگیره بهتره بگیی ک بنظرت کی میتونیم رسمی کنیم همه چیزو یا مثلا کی میشه ک باهم زندگی کنیم  راحت بریم بیرون و از این حرفا

اها فک کردم الان چی گفته     اشکال نداره  وقتی اینو گفتی ینی انقد بهتون علاقه دار ...

ارع کلا دوستم داره هوامو داره ولی شکی تو دلم افتاده اعصابمو خورد میکنن کلا

همین روزا ی بار دیگه هم بحث ازدواجو پیش بکشین تو چت  ولی زیادی روی نکنین چون الان اون دختر کنک ...

اره واقعا حق با شماست

باید یه بار دیگه بحثشو پیش بکشم

از الان استرس گرفتم  

اخه اخلاقش یخورده سنگینه و میترسم این حرفم روی روابطمون اثر بزاره 

یکمی هم زود رنجه

و اگه چیزی باب میلش نباشه خیلی سریع ممکنه بزنه تو ذوقم

میشه راه های دیگه هم بگین واسه گفتنش

مثلاً جملات دیگه

ارع کلا دوستم داره هوامو داره ولی شکی تو دلم افتاده اعصابمو خورد میکنن کلا

من هم مث شمام 

بعضی وقتها ته دلم از این شکا دارم

ولی یه راه حل دارم واسش و همیشه حس خوب بهم میده و آرومم میکنه

اونم اینه که حس شک رو تبدیل به دوست داشتن میکنم

ینی شما هم تا میتونید بهش ابراز علاقه کنید

ناخودآگاه ته قلبتون آروم میشه و دلتون قرص میشه

حتی روی اون هم اثر میزاره و باعث میشه علاقش به شما بیشتر شه

اره واقعا حق با شماست باید یه بار دیگه بحثشو پیش بکشم از الان استرس گرفتم     اخه اخلاق ...

بگو ک نظرت چیه ب خانوادم معرفیت کنم یا کی معرفی کنم یا مثلا بگو ک اون روز مامانم میگف ک می‌خوام برات زن بگیرم و اینا ولی من زیر بار نرفتم 

ولی حداقلش باید تا کنکور صبر کنید بعد اونکه برع دانشگاه ذهنش بازتر میشه و راحتر میشه اون موقع الان وقت مناسبی هم نیس ولی بازم گاهی وقتا بگین ی چیزهایی

من هم مث شمام  بعضی وقتها ته دلم از این شکا دارم ولی یه راه حل دارم واسش و همیشه حس خوب بهم م ...

ارره محبت ک هم من میکنم ب اون هم اون ب من راستی برا ولنتاین کادو میخری براش؟

بگو ک نظرت چیه ب خانوادم معرفیت کنم یا کی معرفی کنم یا مثلا بگو ک اون روز مامانم میگف ک می‌خوام برات ...

چه ایده های خوبی گفتید   

حتماً از یکیشون استفاده میکنم

در مورد صبر کردن هم که بله حتماً حواسم هست اذیتش نکنم از این لحاظ و کاملآ تا قبل از رفتنش به دانشگاه هیچگونه تصمیمی اتخاذ نمیکنم

ولی خب حق با شماست حتما بهش میگم

ارره محبت ک هم من میکنم ب اون هم اون ب من راستی برا ولنتاین کادو میخری براش؟

چقدر عالی

عشقتون پایدار

اتفاقا خوب شد گفتید  واسه ولنتاین هم بهم گفت که میخواد کادو سفارش بده برام پست کنه ( هر چی بهش گفتم چی میخوای بفرستی نگفت  )

منم فعلآ چیزی بش نگفتم چون میخوام سورپرایزش کنم 

شما میخواین چی واسش بگیرید

و اینکه به عنوان یک کنکوری چی دوست دارید هدیه بگیرید

چقدر عالی عشقتون پایدار اتفاقا خوب شد گفتید   واسه ولنتاین هم بهم گفت که میخواد کادو سفارش ب ...

منن نشد چیزی خاصی براش بخرم تو ی باکس شکلاتو گل اینا خریدم و مو سرمو براش بافتم قرارع بدم بهش حالا نمی‌دونم قراره چی برام بخره ولی پیشنهاد برای شما دخترا شکلات خیلی دوست دارن تو ی باکس پوشال و اینا تزیین کن شکلات بعد لاک بالم لب ساعت هودی دستبند گردنبند همه اینا خوبن دخترا با چیزهای کوچکم خوشحال میشن البته هستن دخترایی ک فقط دنبال پول طرفن گ بنظرم دوست دختر شما همچین کسی نیست

چه ایده های خوبی گفتید     حتماً از یکیشون استفاده میکنم در مورد صبر کردن هم که بله حتم ...

بازم هر وقت نیاز ب مشورت داشتین  ب عنوان ی آبجی کوچیکتر رو من میتونین حساب کنین✋

منن نشد چیزی خاصی براش بخرم تو ی باکس شکلاتو گل اینا خریدم و مو سرمو براش بافتم قرارع بدم بهش حالا ن ...

چه باکس قشنگی براش گرفتید

ببخشید شما هم رابطتون لانگ دیستنسه؟

آخه ما لانگ دیستنس هستیم

چیزایی هم که گفتید خیلی خوب هستن و حتماً بهشون فک میکنم

ولی من ایده ام اینه که از یه فروشگاه نزدیک خونشون بصورت تلفنی یه ساعت هوشمند بخرم و هزینشو پرداخت کنم بصورت کارت به کارت

بعد به رلم زنگ بزنم آدرس مغازه رو بدم و بگم که بره تحویل بگیره

اگه هم امکانش باشه بهشون میگم که واسش کادو پیچ کنن 

بنظرتون خوبه؟

واسه هزینه کردن هم میترسم زیاد هزینه کنم اخه بدش میاد موذب میشه

اگه بفهمه زیاد خرج کردم میره پسش میده  

خودشم فک نکنم زیاد بتونه هزینه کنه چون بهرحال دختره و فعلآ دستش تو جیب خودش نیست و کنکوری هم هست و خرجش زیاده