2777
2789
عنوان

با تجربه ها

333 بازدید | 58 پست

منو رلم 7 ماهه باهمیم اولایل خیلی حرف اینا میزدیم باهم  بیرون تلفنی تصویری چت خیلی همدیگرو دوس داریم ولی الان چن وقته ک خیلی کم شده در حدی ک روزی شاید یه ساعت اخر شبا حرف میزنیم البته اینم بگم ک پشت کنکوره و درس داره ولی بازم ی جوری میشم میگم نکنه دوستم ندارع سرد شده ازم نظرتون چیه؟

خودمم کنکوریم درس دارم ولی خب دلتنگی روزهایی قدیمم ک خیلی برام وقت میذاشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کات کن اگرم نمیتونی همون اخر شب بزار بمونه هم طرف میفهمه بیکار و در دسترس نیستی هم اینکه واقعا وقت ...

الان ی ماهیی میشه ک فقط اخر شبا حرف میزنیم قبل اون از مهر تا ی ماه پیش روزی دو بار بود

واقعا خوش بحالت

ناشکری نکن  

وضعیتتون شبیه ماست

من خودم دانشجو ام ولی رلم پشت کنکوره

در هفته هم فقط یک روز باهام صحبت میکنه  

باورت میشه؟؟

منم حس شما رو پیدا کردم

ولی خب شما باز هم خوشبحالتونه هرروز باهات حرف میزنه

اگه برات خیلی مهمه دلیلشو بپرس ولی کلا پسرا بعد یه مدت سرد میشن

اولین بارمه ک رل زدم و اصلا نمیخوام ب ازدواج با کس دیگه ای فک کنم اونم همین طور ولی یکم کاراش اذیتم میکنه این سرد شدنش و..

واقعا خوش بحالت ناشکری نکن     وضعیتتون شبیه ماست من خودم دانشجو ام ولی رلم پشت کنکوره ...

اگه بفهم سرد نشده و فقط مشکلاته چیزی نمیگم تحمل میکنم ولی خب یکم ترس داارم

اولین بارمه ک رل زدم و اصلا نمیخوام ب ازدواج با کس دیگه ای فک کنم اونم همین طور ولی یکم کاراش اذیتم ...

عزیزدل شما شاید عقلت از اون بیشتر باشه

ولی پسرا معمولا سنشون وقتی میره بالا به کل معیاراشون عوض میشه

عزیزدل شما شاید عقلت از اون بیشتر باشه ولی پسرا معمولا سنشون وقتی میره بالا به کل معیاراشون عوض میش ...

تعریف از خود نباشه ولی واقعا مشکلی ندارم ک بخواد بخاطر اون سرد بشه من با اینکه تقریبا سنم کمه ولی خب الانشم کلی خواستگار دارم ولی همشووو رد کردم

درسو میگه اینم بگم ک یکم تو بروز احساساتش مشکل داره  

بهش بگو آدم وقتی یکیو دوست داره بیشتر براش وقت می‌ذاره درس بهانه است بعدشم یکی که کسیو می‌خواسته باشه احساسشم بروز میده البته بعضیا نمیتونن احساسات شون رو نشون بدن به جاش با کارهاشون یه کاری میکنن بفهمی بهش بگو یعنی انقدردرس میخونی که فقط یک ساعت با منی گلم گره ایی که با دست باز میشه حتما لازم نیست پاره اش کنی دوباره باهاش حرف بزن اگه درست نشد اونوقت بهش بگو من نمیتونم اینجوری مثه قبلاً شو بعد چند روز وایسا اگه نشد یه فکر دیگه کن