2777
2789
عنوان

وسواس

181 بازدید | 22 پست

بودم که مبادا کار اشتباهی کنم و به جنین خود آسیب بزنم از وسواس میکروبی؛باکتری؛ویروس،و جدیدت به انگل که مبادا وارد بدن من بشن و به فرزندم آسیب برسانند به خاک شدیدا وسواس دارم،به کشوی سیب زمینی پیاز وسواس پیدا کردم ،همش فکر میکنم دست من به خاک سیب زمینی خورده بعد به کشو سیب زمینی و حواسم نبوده لباسم با کشو برخورد کرده و آلوده شدم همش لباس عوض میکنم ولی باز هم همین اتفاق میافته،ترو خدا کمکم کنید آیا امکان داره لباسم با برخورد با سبد آلوده سیب زمینی پیاز آلوده بشه

🌹خدایا شکرت🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام دوستان

وقت بخیر من وسواس بودم ویک مدتی بهتر شدم تا این که باردار شدم و نگران این بودم که مبادا کار اشتباهی کنم و به جنین خود آسیب بزنم از وسواس میکروبی؛باکتری؛ویروس،و جدیدت به انگل که مبادا وارد بدن من بشن و به فرزندم آسیب برسانند به خاک شدیدا وسواس دارم،به کشوی سیب زمینی پیاز وسواس پیدا کردم ،همش فکر میکنم دست من به خاک سیب زمینی خورده بعد به کشو سیب زمینی و حواسم نبوده لباسم با کشو برخورد کرده و آلوده شدم همش لباس عوض میکنم ولی باز هم همین اتفاق میافته،ترو خدا کمکم کنید آیا امکان داره لباسم با برخورد با سبد آلوده سیب زمینی پیاز آلوده بشه

🌹خدایا شکرت🌹

خواهر منم به شکر قندو شیرینی وسواس پیدا کرده 

یکی اگ کنارش کیک یا آبمیوه بخوره حالش بد میشه میگ من چکنه میشم یا اگ دستمون یا لباسمو بهش بخوره سریع لباسشو عوض میکنه یا اگ کیک بخوره مثلا بهش سریع لباس عوض میکنه نمیدونم چرا اینجوری شده😐😐

تو خونه تمرین کن پادکست گوش بده سعی کن به این چیزا فکر نکنی برو یه روانشناس دیگه با تمرین و ... کمکت ...

قرص هم نمیتونن بدن میکن باید دارو درمانی هم بشم ولی دارو نمیتونن بدن

🌹خدایا شکرت🌹
برا منم دعا کنید خوب شم هر روزم جهنمه

چندسالته؟

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز