2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گلم این اسمش وسواسه.ادیت کردن سیستم عصبیت وسیستم عصبی بچت هست نه تمیزی

فکرمیکنی بدون کمک بتونی خودت تنهایی بهش بی اعتنا باشی واصلالباستوعوض نکنی؟

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
گلم این اسمش وسواسه.ادیت کردن سیستم عصبیت وسیستم عصبی بچت هست نه تمیزی فکرمیکنی بدون کمک بتونی خودت ...

آخه همش فکرم اینه که نکنه رو خاک سیب زمینی انکل بوده بعد لباس من به اون کشو برخورد کرده و الان انگل رو لباس منه

🌹خدایا شکرت🌹
گلم این اسمش وسواسه.ادیت کردن سیستم عصبیت وسیستم عصبی بچت هست نه تمیزی فکرمیکنی بدون کمک بتونی خودت ...

تلاش میکنم ولی هراسو وحشت نمیزاره

🌹خدایا شکرت🌹
برا منم دعا کنید خوب شم هر روزم جهنمه

چشم  عزیزم حتما، ان شاءالله که روز به روز بهتر بشین.فقط یه چیزی

درسته ما باید احتیاط کنیم ولی یادمون باشه تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته،وسواس کار شیطون هست، سعی کن بهش اهمیت ندی و مدام ذکر بگی.

همون خدایی که بچه رو توی رحم تنگ وتاریک ۹ماه حفظ میکنه، تا نخواد برگی از درخت نمیوفته. 

ان شاءالله که به سلامتی بچه ت بغل بگیری.

تلاش میکنم ولی هراسو وحشت نمیزاره

پس کمک لازم داری باید از یه مشاوریاروانشناس وقتبگیری 

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز