توروخدا کمکم کنید من الان دوساله حالم خیلی بده همش به فکراتفاقات بعدمرگم خیلی میترسم از عذابهاش عذاب قبر فشارقبر وبرزخ نه تنهابرای خودم نگرانم بلکه بیشتر برای خانوادم میترسم چون بابام هم کلا آدم بداخلاقی هست بیشتربرای اون میترسم چون شخص بداخلاق عذاب قبر میکشه زندگیم برام شده جهنم اصلا نمیتونم زندگی کنم همش افسردم خانوادم هم خیلی کمکم کردن پیش مشاور روانشناس روانپزشک بردن ولی چون خوب نمیشم دیگه کلافه شدن میگن دست خودته بیخیال باش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره منم قبلا اینجوری فکر میکردم ولی الان نگرانشم میگم چی به سرش میاد یعنی
با خودت تکرار کن و بگو اعمال من برای خودمه اعمال بقیه هم برای بقیه حتی اگه اون کس مادرم باشه وقتی خودش نمیخواد اصلاح شه اعصاب اضافی داری که غصه بیخودی بخوری اگرم تازگیا اینجوری شدی بیا یه خورده به زندگی فکر کن چون زیادی رفتی تو فکر مرگ که غصه اون دنیای یکی دیگه رو هم میخوری