2777
2789
عنوان

الان فهمیدم جاریم بلاکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 96 پست

اشغال بودن گاهی به معنای اینه که یا واقعا اشغاله ، یا نتونسته جواب بده قطع کرده گفته اشغاله و یا مثلا پیش میاد من داداش کوچیکم خودش گوشی و ک برمیداره میره همه کار میکنه تاحالا صدنفر از لیست بلاکی ازاد کردم😑

میو🗿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون اون دل پاک و مثبتت

نمیدونیم که آخه چی بوده آدمای باید احتمالات رو در نظر بگیره 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

منم زن داداشمو بلاک کردم میدونی چرا؟؟ چون بهمون توهین میکنه باز میدونی چرا؟؟ میگه چرا فامیلاتون مهمونی نمیگیرن مارو دعوت کنن خب ادم حسابی فامیل ما اهل رفت و امد نیستن تقصیر ما چیه این وسط 

ب شوهرش گفتی نکنه گوشیش خرابه؟ نگرانش شدی؟؟ 

بعدم میخاستی شوهره بفهمه بلاکت کرده چ توقعی داری؟ 

بگه میدونم از طرف خانومم معذرت میخام! 

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
ک دهنشو صاف کنه،زنشو بشناسه که بفهمه من واقعا کاریش ندارم  اخه جاریم همیشه دنبال خراب کردن منه ...

عزیزم هیچ مردی بخاطر زنداداشش دهن زنشو سرویس نمیکنه اگه شوهر من بود نهایتا ازم میپرسید چیزی شده بلاکش کردی در بدترین حالت میگفتم حوصلشو نداشتم شوهرمم میگفت باشه و تموم میشد

ک دهنشو صاف کنه،زنشو بشناسه که بفهمه من واقعا کاریش ندارم  اخه جاریم همیشه دنبال خراب کردن منه ...

خب تو فرقت با اون چیه؟ 

چرا فک کردی زنشو میفروشه ب زن داداشش؟ 

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
اون استیکر گریه برا چی بود خب بلاک کنه  اگه رفتار بدی باهاش نداشتی و اینکارو کرده پس ناراحت ن ...

خیلی دلم میخواست شوهرش بفهمه این چ آدمیه،واقعا هیچ کاری باهاش نداشتم من 

اصلا بخدا آدم بدذات و عجیبیه این بشر ،ازش زیاد آزار دیدم همیشه و سکوت کردم😔

2790
2778
2791
2779
2792