2777
2789
عنوان

الان فهمیدم جاریم بلاکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 96 پست
بعدشم دختر خوب نونت از جاری میاد آبت میاد محتاجی بهش؟ ولش کن دیگه ‌ من همون اول برادرشوهرم به همسرم ...

اره درسته منم همین کارو میکنم 

منو خیلی اذیت کرده تا بحال،سعی داره خرابم کنه،دنبال حرفه همیشه،تو روم با حرفاش آزارم میده،ولی من فقط سکوت کردم

ی وقتا واقعا دلم میگیره میگم کاش با اون دست برمیداشت یا من میتونستم تو روش بزنم لااقل

با خودم گفتم شب اگر دیدم آنلاین شد بهش پیام بدم :من باز هر چی خانومتون میگیرم میگ اشغاله فکر کنم منو ...

نه اصلا یه بار گفتی دیگه اصلا نگو به خودشم نگو 

اتفاقا بزار فکر کنه تو متوجه نشدی بلاکی 

احتمال زیاد هم جشن نمیاد هرجا دیدی هم به روت نیار نگو هم دعوتت کردم نیومدی اتفاقا تعریف کن بگو خیلی خوش گذشت 

اونم گله کرد خودمو نگفتی بگو یه بار تماس گرفتم خیلی حرف میزدی به شوهرت گفتم  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط بخاطر شوهرم رابطه رو تا ی حدی نگه داشتم مثلا عید تا عید خونشون برم  یا اینجور جشنی دعو ...

خب دقیقا مث منی پس منم فقط تحملشون میکنم متاسفانه از حسادت زیاد اون اینجوری شد

2790
2778
2791
2779
2792