2777
2789
عنوان

الان فهمیدم جاریم بلاکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 96 پست

منن به جاریم اصلا زنگ نمیزنم و به هم نزدیکیم اگه دیگه چی بشه کار واجب داشته باشم زنگ بزنم یه روز زنگ زدم دیدم بلاک شدم یه روزی که دیدمش بهش گفتم چرا زنگ میزنم نمیگیره گفت نمیدونم من که سردر نمیارم گوشیو نشون دخترم دادم گفته مامان زنعمو چرا بلاکه؟

ممکنه دستش خرده باشه؟ 

خیلی دلم میخواست شوهرش بفهمه این چ آدمیه،واقعا هیچ کاری باهاش نداشتم من  اصلا بخدا آدم بدذات و ...

خب الان که خدا خواسته خودش بلاکت کرده چرا بازم اصرار داری پاشو تو زندگیت باز کنی از آرامش بدت میاد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضیات چند میگرفتی همیشه؟ احتمالات هایی که تو گفتی ده به نود،قربونت برم

آنقدر ریاضی بد بود که خدا میدونه همیشه تک میگرفتم 🤣

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
بلاک شدنت توسط حسودترین موجود دنیا مبارک عزیزم

😂😂😂😂

ولی بخدا من دوسش دارم ،در برابر کاراش همیشه سکوت کردم فقط برا این ک معتقدم رابطه خواهر برادری خیلی باارزشه ،گفتم من کنار میام تا شوهرم مجبور نباشه ی روزی بخواد داداششو مثلا نبینه یا ترک کنه

با خودم گفتم شب اگر دیدم آنلاین شد بهش پیام بدم :من باز هر چی خانومتون میگیرم میگ اشغاله فکر کنم منو ...

نه اسم بلاک نیار.  زمانی ک خونس زنگ بزن دوبارع گوشی شوهرش بگو گوشی بهش بدین نمیدونم چرا از صب هرچی زنگ میزنم اشغاله

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
خب الان که خدا خواسته خودش بلاکت کرده چرا بازم اصرار داری پاشو تو زندگیت باز کنی از آرامش بدت میاد؟

شاید شعار بنظر بیاد 

ولی واقعا من همیشه خودمو زدم ب نفهمی و سکوت کردم در مقابلش فقط بخاطر رابطه شوهرم و برادرش

خیلی دلم میخواست شوهرش بفهمه این چ آدمیه،واقعا هیچ کاری باهاش نداشتم من  اصلا بخدا آدم بدذات و ...

حق میدم بهت

فکر نکن بهش

بعدا دوستانه ازش بپرس شاید سهوی بوده و سوتفاهم شده 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بعدشم دختر خوب نونت از جاری میاد آبت میاد محتاجی بهش؟ ولش کن دیگه ‌ من همون اول برادرشوهرم به همسرم برای دعوت پاگشا منم به عنوان برگه برنده استفاده کردم حتی شمارشم ندارم کاری داشته باشیم به برادر شوهرم میگم

2790
2778
2791
2779
2792