هلن2022 مدیر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1534 عنوان فولیک اسید | مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 51 پست دوستان ۸روزه کورتاژشدم بنظرتون ازحالا فولیک اسید بخورم برای اقدام بعدی؟؟دکترگفت دوماه بعداقدام کن اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:) 1401/11/19 | 10:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن2022 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1534 اره خیلی خوبه ..مواظب باش تا ۴۰ روز بار سنگین جا به جانکنی من که بعد کورتاژم تا ۱۰ شب استراحت مطلق ... هاخوب کرده مامانت منم ب اجبار مامانم ۲۰شب اولی ..ولی الانیبار یبار پا میشم بچمو میبرم حموم لباسشو درمیارم غذاشو میدم شوهرم صب بره شب میاد خلاصه تاکارام تموم شه سریع میرم رو رخت خاب ک گرم شم دست ب سیاه سفیدنمیزنم تاشوهرم برگرده ظرفا وجارو باشوهرمه☺😂 اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
کفایت_خاتون عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 539 حالا امروز میخوام برم دیدن زن داداشم تازه زایمان کردهشاید بچع اونو ببینم یکم جو بگیرتم از ماه دیگه قرص نخورم😅😅😅😂 به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
هلن2022 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1534 اووو من ۱۸ عروسی کردم الانم ۱۹ سالمه شوهرمم ۲۵ سالشه براهمین خیلی بچه میخواد میگه میخوام فاصله سنی ... اره دیگه باید دیگه بچه دار شه اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
کفایت_خاتون عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 539 هاخوب کرده مامانت منم ب اجبار مامانم ۲۰شب اولی .. ولی الانیبار یبار پا میشم بچمو میبرم حموم لباسشو ... الان دیگه قضیت فرق میکنه خواهر بایع بچه نمیشه استراحت کامل بکنیبخوایی نخ ایی مجبوری پاشی به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
هلن2022 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1534 اره خیلی خوبه ..مواظب باش تا ۴۰ روز بار سنگین جا به جانکنی من که بعد کورتاژم تا ۱۰ شب استراحت مطلق ... راسی منم بار اول بیهوشی کامل کردن ولی اینا امپول زدن ب کمرم نصفه کمرتاپام فلج شد درعین بیداری کورتاژم کردن اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
هلن2022 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1534 حالا امروز میخوام برم دیدن زن داداشم تازه زایمان کرده شاید بچع اونو ببینم یکم جو بگیرتم از ماه دیگه ... اره بزار کنار منم دعات میکنم اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
کفایت_خاتون عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 539 اره دیگه باید دیگه بچه دار شه اره اتفاقا انقدرم بچه دوست دارهبچه های خواهرا و برادرش اسایش ندارن از دست شوهرم از بس اذیتشون میکنه و سربه سرشون میزاره😓 به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
کفایت_خاتون عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 539 اره بزار کنار منم دعات میکنم مرسی گلی ♥️توهم از یادم نمیری♥️ به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
هلن2022 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1534 اره اتفاقا انقدرم بچه دوست داره بچه های خواهرا و برادرش اسایش ندارن از دست شوهرم از بس اذیتشون میکن ... ای جان مردا بچه دوستن الان مث شوهرمن باوجود بچه ک داریم ولی باز ناراحته واسه ازدست دادن این یکی اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
کفایت_خاتون عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 539 راسی منم بار اول بیهوشی کامل کردن ولی اینا امپول زدن ب کمرم نصفه کمرتاپام فلج شد درعین بیداری کورتاژ ... من خودم خواستم بیهوشم کنن اخه خییییلی میترسیدمبیحسی ضررش بیشتر نیست؟ به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
هلن2022 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1534 مرسی گلی ♥️ توهم از یادم نمیری♥️ فداتت خبر حاملگیتو برام حتما بزار اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
کفایت_خاتون عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 539 ای جان مردا بچه دوستن الان مث شوهرمن باوجود بچه ک داریم ولی باز ناراحته واسه ازدست دادن این یکی اره خیلی سختهمن شبش که قرار بود برم بیمترستان انقدددددرررر گریه کردمممولی شوهرم به رو حودش نمیاورد فقط منو دلداری میدادهمش میگفت فقط خودت سالم باشی دیگه هیچی مهم نیست به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
هلن2022 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1534 من خودم خواستم بیهوشم کنن اخه خییییلی میترسیدم بیحسی ضررش بیشتر نیست؟ میگن ازکمر که بزنی ضررش بیشتره ممکنه کمردرد بگیری تااخرعمرت من هعی میگفتم بیهوشم کن ولی دکترم گفت زعفرون خوردی اگ بیهوشت کنم میری کما 😒 اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
کفایت_خاتون عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 539 فداتت خبر حاملگیتو برام حتما بزار حتما گلم به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
هلن2022 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1534 اره خیلی سخته من شبش که قرار بود برم بیمترستان انقدددددرررر گریه کردممم ولی شوهرم به رو حودش نمیاو ... هعیییییی اره سختههه شوهرتم خیلی اقاس بابت دلداری خوبش اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)