2789
عنوان

فولیک اسید

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 51 پست
اره خیلی خوبه ..مواظب باش تا ۴۰ روز بار سنگین جا به جانکنی من که بعد کورتاژم تا ۱۰ شب استراحت مطلق ...

هاخوب کرده مامانت منم ب اجبار مامانم ۲۰شب اولی ..

ولی الانیبار یبار پا میشم بچمو میبرم حموم لباسشو درمیارم غذاشو میدم شوهرم صب بره شب میاد خلاصه تاکارام تموم شه سریع میرم رو رخت خاب ک گرم شم دست ب سیاه سفیدنمیزنم تاشوهرم برگرده ظرفا وجارو باشوهرمه☺😂

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)

حالا امروز میخوام برم دیدن زن داداشم تازه زایمان کرده

شاید بچع اونو ببینم یکم جو بگیرتم از ماه دیگه قرص نخورم😅😅😅😂

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اووو من ۱۸ عروسی کردم الانم ۱۹ سالمه شوهرمم ۲۵ سالشه براهمین خیلی بچه میخواد میگه میخوام فاصله سنی ...

اره دیگه باید دیگه بچه دار شه 

هاخوب کرده مامانت منم ب اجبار مامانم ۲۰شب اولی .. ولی الانیبار یبار پا میشم بچمو میبرم حموم لباسشو ...

الان دیگه قضیت فرق میکنه خواهر بایع بچه نمیشه استراحت کامل بکنی

بخوایی نخ ایی مجبوری پاشی

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
اره خیلی خوبه ..مواظب باش تا ۴۰ روز بار سنگین جا به جانکنی من که بعد کورتاژم تا ۱۰ شب استراحت مطلق ...

راسی منم بار اول بیهوشی کامل کردن ولی اینا امپول زدن ب کمرم نصفه کمرتاپام فلج شد درعین بیداری کورتاژم کردن

حالا امروز میخوام برم دیدن زن داداشم تازه زایمان کرده شاید بچع اونو ببینم یکم جو بگیرتم از ماه دیگه ...

اره بزار کنار منم دعات میکنم

اره دیگه باید دیگه بچه دار شه 

اره اتفاقا انقدرم بچه دوست داره

بچه های خواهرا و برادرش اسایش ندارن از دست شوهرم از بس اذیتشون میکنه و سربه سرشون میزاره😓

اره بزار کنار منم دعات میکنم

مرسی گلی ♥️

توهم از یادم نمیری♥️

اره اتفاقا انقدرم بچه دوست داره بچه های خواهرا و برادرش اسایش ندارن از دست شوهرم از بس اذیتشون میکن ...

ای جان مردا بچه دوستن الان مث شوهرمن باوجود بچه ک داریم ولی باز ناراحته واسه ازدست دادن این یکی

راسی منم بار اول بیهوشی کامل کردن ولی اینا امپول زدن ب کمرم نصفه کمرتاپام فلج شد درعین بیداری کورتاژ ...

من خودم خواستم بیهوشم کنن اخه خییییلی میترسیدم

بیحسی ضررش بیشتر نیست؟

ای جان مردا بچه دوستن الان مث شوهرمن باوجود بچه ک داریم ولی باز ناراحته واسه ازدست دادن این یکی

اره خیلی سخته

من شبش که قرار بود برم بیمترستان انقدددددرررر گریه کردممم

ولی شوهرم به رو حودش نمیاورد فقط منو دلداری میداد

همش میگفت فقط خودت سالم باشی دیگه هیچی مهم نیست

من خودم خواستم بیهوشم کنن اخه خییییلی میترسیدم بیحسی ضررش بیشتر نیست؟

میگن ازکمر که بزنی ضررش بیشتره ممکنه کمردرد بگیری تااخرعمرت من هعی میگفتم بیهوشم کن ولی دکترم گفت زعفرون خوردی اگ بیهوشت کنم میری کما 😒

فداتت خبر حاملگیتو برام حتما بزار

حتما گلم

اره خیلی سخته من شبش که قرار بود برم بیمترستان انقدددددرررر گریه کردممم ولی شوهرم به رو حودش نمیاو ...

هعیییییی اره سختههه شوهرتم خیلی اقاس بابت دلداری خوبش