2789

قرص آهن بخور بنطرم اگه کم خونی داری حالا چرا اینفد عجله میکنی 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص آهن بخور بنطرم اگه کم خونی داری حالا چرا اینفد عجله میکنی 

ازوقتی کورتاژشدم روحیه ام داغون شده میخام زودجاش پرشه بچه اولمم بزرگه ..

هعی گریه میکنه مامان نی نی مون چیشد😔😔شوهرمم برو نمیاره اما خیلی بهم ریختس اخه بعدتقریبا۶سال حاملگی....دکترمم گفت دوماه بعداقدام کن 

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
؟؟؟؟

من بعد کورتاژم رفتم دکتر..چون خیلی ضعیف شده بودم...بهم مولتی ویتامین و زینک داد

یهداشتمم گفت از الان فولیک بخور برا اقدام بعدیت

از من تقریبا ۳ ماه میگذره و میخوام بعد ۶ ماه اقدام انشالله

به نظر خودت زود نیست بعد دوماه؟چون رحم بعر کورتاژ هم لقه و هم لیز

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
من بعد کورتاژم رفتم دکتر..چون خیلی ضعیف شده بودم...بهم مولتی ویتامین و زینک داد یهداشتمم گفت از الا ...

توچندهفته بودی خاهری؟من ۳ماه ولی ۶هفته رشدش متوقف شده بودبچم😔ودکترا گفتن همون ۶هفته ب حساب میاد ومیتونی اقدام بعد۲ماه کنی

من بعد کورتاژم رفتم دکتر..چون خیلی ضعیف شده بودم...بهم مولتی ویتامین و زینک داد یهداشتمم گفت از الا ...

راسی چ جوری جلوگیری میکنی؟

توچندهفته بودی خاهری؟من ۳ماه ولی ۶هفته رشدش متوقف شده بودبچم😔ودکترا گفتن همون ۶هفته ب حساب میاد ومی ...

منم ۱۲ هفته بودم گلم...ولی جنینام یکی تو ۷ هفته و یکی تو ۱۰ هفته پوچ شده بودن

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
راسی چ جوری جلوگیری میکنی؟

هم طبیعی هم در کنارش قرص ال دی میخورم

منم ۱۲ هفته بودم گلم...ولی جنینام یکی تو ۷ هفته و یکی تو ۱۰ هفته پوچ شده بودن

قبل ازهرکاری یه عکس رنگی بگیر ازرحمت ک بعدی پوچ نشه برات ناراحت شدم 

توچندهفته بودی خاهری؟من ۳ماه ولی ۶هفته رشدش متوقف شده بودبچم😔ودکترا گفتن همون ۶هفته ب حساب میاد ومی ...

منم خیلی دلم میخواد اقدام کنم ولی منطقم نمیزاره

هنوز نتونستم با از دست دادن این کنار بیام

و اینم بگم که وقتی دوباره به بچه دار شدن فکر میکنم میترسم که دوبارهداز دستش بدم😔🥺

قبل ازهرکاری یه عکس رنگی بگیر ازرحمت ک بعدی پوچ نشه برات ناراحت شدم 

حتما عزیزم

هم طبیعی هم در کنارش قرص ال دی میخورم

اخه شوهرمن به طبیعی راضی نمیشه قرص ال دی اگه من بخورم سرگیجه میگیرم حالت تهوع یعنی باورت بشه روزبعدش کل بدنم بی حسه نمیدونم چه جوری جلوگیری کنم

اخه شوهرمن به طبیعی راضی نمیشه قرص ال دی اگه من بخورم سرگیجه میگیرم حالت تهوع یعنی باورت بشه روزبعدش ...

شوهرمنم همین یه ماه رو قبول کرده

الانم خبر نداره قرص میخورم 

اگه خبر شه که خونم حلاله😂😂😂

منم اوایل خیلی حالت تهوع میگرفتم ولی کم کم عادت کرد بدنم

منم خیلی دلم میخواد اقدام کنم ولی منطقم نمیزاره هنوز نتونستم با از دست دادن این کنار بیام و اینم ب ...

امیدتو ازدست نده من برای باردوم کورتاژ شدم اولی همچیش خوب بود چهارماهه بود ولی خونریزی داشتم اخرش کارم ب کورتاژکشید بعد۵ماه حامله شدم یه پسربدنیا اوردم ولی دوباره بارداری سالم داشتم ولی این رشدش متوقف شد ساک حاملگی هم دفورمه بود یعنی عادی نبود کارم ب کورتاژ کشید ایتاروگفتم که سقط وپوچ دلیل ب مکرر سقط وپوچ بعدیت نمیشه ازمن میشنویی باخیال راحت جلوگیرتو قطع کن اول ی عکس رنگی بگیربعد برودکترمشکلتو بگو انشالله بچه سالم میاری بدنیا بهت قول میدم عزیزم بخاطره کورتاژم نگران نباش من بعدکورتاژاول توندونی خدامیدونه اصلا جلوگیری نکردم ۵ماهه بعدش حامله شدم چون اگه باقرص وایناجلوگیری کنی باعث تاخیرافتادن زیاد میشه دربارداری حتی ناباروری میاره