2789
عنوان

فولیک اسید

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 51 پست
شوهرمنم همین یه ماه رو قبول کرده الانم خبر نداره قرص میخورم  اگه خبر شه که خونم حلاله😂😂😂 ...

قرص نخور همون طبیعی راضی باشه شکرخدا

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
امیدتو ازدست نده من برای باردوم کورتاژ شدم اولی همچیش خوب بود چهارماهه بود ولی خونریزی داشتم اخرش کا ...

نمیدونم بخدا خودمم گیجم

هرشب هزارجور تصمیم میگیرم

ولی میترسم خیییلی میترسم

اول از دکتر پرسیدم گفت بخور مشکلی نداره که

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرمنم همین یه ماه رو قبول کرده الانم خبر نداره قرص میخورم  اگه خبر شه که خونم حلاله😂😂😂 ...

من ب شوهرم بعدزایمان پسرم گفتم طبیعی جلوگیری کن 😂قبول کرد وبعد تموم شدن گفت اصلا دیگه بمیرمم اینطوری بهت نزدیک نمیشم چون بدَش میومد 

نمیدونم بخدا خودمم گیجم هرشب هزارجور تصمیم میگیرم ولی میترسم خیییلی میترسم اول از دکتر پرسیدم گفت ...

چندساله ازدواج کردی بچه نداری اصن؟

من ب شوهرم بعدزایمان پسرم گفتم طبیعی جلوگیری کن 😂😂شبشوقبول کرد وبعد تموم شدن گفت اصلا دیگه بمیرمم ...

😂😂😂

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
چندساله ازدواج کردی بچه نداری اصن؟

نه بچه ندارم 

۹ ماهه ازدواج کردم

براهمون دو دلم که قرص میخورم

چون هنوز خیییلی زوده برام

سنمم پایینه

بارداری اولم که هنوز ۳ ماه از عروسیم رد میشد😒

نه بچه ندارم  ۹ ماهه ازدواج کردم براهمون دو دلم که قرص میخورم چون هنوز خیییلی زوده برام سنم ...

چندسالته مگه 

من ۲۱سالمه بچه دارم بچه اولم ک سقط شد ازهمون شب اول ب قول پیرزنا شب زفاف حامله شدم 

چندسالته مگه  من ۲۱سالمه بچه دارم بچه اولم ک سقط شد ازهمون شب اول ب قول پیرزنا شب زفاف حامله ش ...

منم ۱۹ سالم

تا چند ماه دیگه تازه میشم ۲۰😅

راستی مراقبت های بعد کورتاژت چجوری بود

عیب نداره😐گلی من ۱۵سالگی حامله شدم خووووووو 

مگه چند سالگی عروس شدی😅🥴

راستی مراقبت های بعد کورتاژت چجوری بود

روکورتاژ اولم خونه مامانم بود تا ۲۰شب چیزای گرم میخورم مث کاچی وگوشت مرغ وجگر..اصلا سردی مامانم نمیداد بهم چایی گیاهیی هم میخوردم 

رواین دومی خونه شوهرم هنوز کارنمیکنم چیزای گرم میخورم گوشت مرغ فقط سرخ کرده داروغذایی فقط یکم نمک وزدوچوبه وفلفل سیاه میریزم سرخ میکنم میخورم همینا تابیست شب فقط مرغ و کاچی میخورم وچایی گیاهیی که بعدش حاملگی سالم داشته باشم

روکورتاژ اولم خونه مامانم بود تا ۲۰شب چیزای گرم میخورم مث کاچی وگوشت مرغ وجگر..اصلا سردی مامانم نمید ...

اره خیلی خوبه ..مواظب باش تا ۴۰ روز بار سنگین جا به جانکنی

من که بعد کورتاژم تا ۱۰ شب استراحت مطلق بودم به درخواست مامانم😅

البته منو بیهوش کردا بودن اصلا تا چند روز نمیتونستم پاشم

بعدشم که دیگه کم کم پاشدم

از غذاهاهم همینایی که شما گفتی رو میخوردم

😥۱۴سالگی شوهرم ۱۸پابه ۱۹بود

اووو من ۱۸ عروسی کردم الانم ۱۹ سالمه

شوهرمم ۲۵ سالشه

براهمین خیلی بچه میخواد میگه میخوام فاصله سنیم با بچم کم باشه