سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خیلی دلم میخواد اقدام کنم ولی منطقم نمیزاره هنوز نتونستم با از دست دادن این کنار بیام و اینم ب ...
امیدتو ازدست نده من برای باردوم کورتاژ شدم اولی همچیش خوب بود چهارماهه بود ولی خونریزی داشتم اخرش کارم ب کورتاژکشید بعد۵ماه حامله شدم یه پسربدنیا اوردم ولی دوباره بارداری سالم داشتم ولی این رشدش متوقف شد ساک حاملگی هم دفورمه بود یعنی عادی نبود کارم ب کورتاژ کشید ایتاروگفتم که سقط وپوچ دلیل ب مکرر سقط وپوچ بعدیت نمیشه ازمن میشنویی باخیال راحت جلوگیرتو قطع کن اول ی عکس رنگی بگیربعد برودکترمشکلتو بگو انشالله بچه سالم میاری بدنیا بهت قول میدم عزیزم بخاطره کورتاژم نگران نباش من بعدکورتاژاول توندونی خدامیدونه اصلا جلوگیری نکردم ۵ماهه بعدش حامله شدم چون اگه باقرص وایناجلوگیری کنی باعث تاخیرافتادن زیاد میشه دربارداری حتی ناباروری میاره