2777
2789
عنوان

اقدامیا بیان اونای که نتیجه گرفتن

1010 بازدید | 38 پست

خانما شما چه روزایی اقدام داشتین و اینکه تعداد رابطه باید چطور باشه زیاد یاکم بودنش فرقی داره بعد چه دارو غذاهای مصرف میکردین طی اقدامتون لطفا راهنمایی کنین 🥺

ب این نتیجه رسیدم اگ بخوای بچه دار شی نمیشی ولی اگ نخوای میشی.. و اینک هنگام ... استرس و فکر و از خودت دور کنی قشنگ رییییییلکس😅😅

ما متغیری از احوالات نامتغیریم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم دو روز تموم شدن پریودت‌ ب مدت دو هفته یک شب در میان رابطه داشته باشین و بعد رابطه ی ربع دراز بکش بعد برو خودتو بشور .منکه با این برنامه رفتم جلو سه روز پیش فهمیدم باردارم و ۵ هفتمه

بعداز یکسال ماهیی ک ناامید بودم و دیگ بیخیال بچه ...همون ماه هم خودم هم شوهرم روزی ی قاشق عسل وسیاهدونه خوردیم از رو اول پریود تاروزه ده یازده ..بایکبلراقدام باردارشدم

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍

دکتر گفت یه ماه روز ۱۱ و ۱۳ و ۱۵ یه ماه ۱۲ و ۱۴ و ۱۶

ولی من ماهی که همینجور یلخی اقدام داشتم باردار شدم🤭روز ۸ پریود اقدام داشتم.داروهم نداد.گفت فعلا اقدام کن اگر نگرفت دارو میدم

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
منم تازه سه ماهه عروسی کردیم بعد دوماه ک جلوگیری نکردیم باردار شدم

به سلامتی عزیزممممممم   

من نزدیک به 4 ساله ازدواج کردم جلوگیری داشتم همش ، اون ماه خواستم تست کنم دیدم شد دیگه   آخه دوستم 3 ماه اقدام داشت نمیشد منم از تجربه اون واسه خودم نسخه برداشتم

2790
2778
2791
2779
2792