2777
2789
عنوان

اقدامیا بیان اونای که نتیجه گرفتن

1010 بازدید | 38 پست

خانما شما چه روزایی اقدام داشتین و اینکه تعداد رابطه باید چطور باشه زیاد یاکم بودنش فرقی داره بعد چه دارو غذاهای مصرف میکردین طی اقدامتون لطفا راهنمایی کنین 🥺

ب این نتیجه رسیدم اگ بخوای بچه دار شی نمیشی ولی اگ نخوای میشی.. و اینک هنگام ... استرس و فکر و از خودت دور کنی قشنگ رییییییلکس😅😅

ما متغیری از احوالات نامتغیریم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم دو روز تموم شدن پریودت‌ ب مدت دو هفته یک شب در میان رابطه داشته باشین و بعد رابطه ی ربع دراز بکش بعد برو خودتو بشور .منکه با این برنامه رفتم جلو سه روز پیش فهمیدم باردارم و ۵ هفتمه

بعداز یکسال ماهیی ک ناامید بودم و دیگ بیخیال بچه ...همون ماه هم خودم هم شوهرم روزی ی قاشق عسل وسیاهدونه خوردیم از رو اول پریود تاروزه ده یازده ..بایکبلراقدام باردارشدم

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍

دکتر گفت یه ماه روز ۱۱ و ۱۳ و ۱۵ یه ماه ۱۲ و ۱۴ و ۱۶

ولی من ماهی که همینجور یلخی اقدام داشتم باردار شدم🤭روز ۸ پریود اقدام داشتم.داروهم نداد.گفت فعلا اقدام کن اگر نگرفت دارو میدم

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
منم تازه سه ماهه عروسی کردیم بعد دوماه ک جلوگیری نکردیم باردار شدم

به سلامتی عزیزممممممم   

من نزدیک به 4 ساله ازدواج کردم جلوگیری داشتم همش ، اون ماه خواستم تست کنم دیدم شد دیگه   آخه دوستم 3 ماه اقدام داشت نمیشد منم از تجربه اون واسه خودم نسخه برداشتم