خانما شما چه روزایی اقدام داشتین و اینکه تعداد رابطه باید چطور باشه زیاد یاکم بودنش فرقی داره بعد چه دارو غذاهای مصرف میکردین طی اقدامتون لطفا راهنمایی کنین 🥺
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیزم دو روز تموم شدن پریودت ب مدت دو هفته یک شب در میان رابطه داشته باشین و بعد رابطه ی ربع دراز بکش بعد برو خودتو بشور .منکه با این برنامه رفتم جلو سه روز پیش فهمیدم باردارم و ۵ هفتمه
بعداز یکسال ماهیی ک ناامید بودم و دیگ بیخیال بچه ...همون ماه هم خودم هم شوهرم روزی ی قاشق عسل وسیاهدونه خوردیم از رو اول پریود تاروزه ده یازده ..بایکبلراقدام باردارشدم
میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
منم تازه سه ماهه عروسی کردیم بعد دوماه ک جلوگیری نکردیم باردار شدم
به سلامتی عزیزممممممم
من نزدیک به 4 ساله ازدواج کردم جلوگیری داشتم همش ، اون ماه خواستم تست کنم دیدم شد دیگه آخه دوستم 3 ماه اقدام داشت نمیشد منم از تجربه اون واسه خودم نسخه برداشتم