2777
2789
عنوان

چرااااا

351 بازدید | 52 پست

سلام

چرا انقدر سخته حرف دل زدن

چرا وقتی از احساس و حالم به شوهرم میگم اون اصلا توجهی نمیکنه 

چرا هیچوقت نمیتونم باهاش درد و دل کنم 

نمیدونم چرا حس میکنم از اینکه باهاش درد ودل کنم یه فکر اشتباهی تو ذهنش ایجاد میشه

کلافه و خسته و داغونم کم آوردم

چون یه مدتی خونه بابامم و حالا بخاطر زندگیم بهش پیام دادم و حرف زدم باهاشو گفتم میخوام برگردم سر زندگیم و اونوقت اون جو گرفتش و فکر کرد کیه

و گفت که میخوای برگردی اینا شرایط من قبول میکنی برگرد قبول نمیکنی برنگرد، اصلا اشتباهای خودشو قبول نداره و خیلی حق به جانب و سرد حرف میزنه

میدونم از ته دلش نمیگه اما خب حرفاش مثل خرد شدن هزاره دلمه

از اون گذشته مگه مردا حال خوب زنشون براشون دغدغه نیست که تلاش میکنن ما آرامش داشته باشیم

پس چرا شوهر من وقتی حالمو دردمو میگم یه طوری رفتار میکنه که انگار مهم نیست شاید من اینطوری برداشت میکنم 😭🥺

نمیدونم بخدا کم آوردم انقدر حرص خوردم سرم داره میترکه😭😭😭

الان به شدت دلتنگم و دلم میخواد پیام بدم حالمو بهش بگم، بگم حوصله ندارم، بگم حرفامو، بگم حالمو خوب کن همینکه دوکلمه باهام سرد حرف نزنه حالم خوب میشه 🥺😔

سلام دوستای عزیزم.من یه دوره برگزار کردم تو تلگرام بنام قدم قدم اا معجزه کاملا رایگااان.این لینک کاناله منه درباره ی عزت نفس روابط کارما انرژی شکرگزاری پاکسازیو ...صحبت کردم خوشحال میشم جوین شین

https://t.me/zahraaaa7777mojeze

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونم بدتر فوشم میده  آخه نمیخوام حرمت بینمون از بین بره

عه اونم فوش میده

اخهه شوهر من هر چی فوشش بدم لال میشه لال مرده کلا در هر صورتی لال میشه میدونه گناه کاره لالمونی میگیره

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
عه اونم فوش میده اخهه شوهر من هر چی فوشش بدم لال میشه لال مرده کلا در هر صورتی لال میشه میدونه گناه ...

نه این بدتر قاطی میکنه و بدتر توهین میکنه

همه که شبیه هم نیستن

چند وقته قهرید؟ چند روزه خونه رو ترک کردید؟

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.