2777
2789
عنوان

چرااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 52 پست
دوست دارم بگم اما میترسم🥺

بگو شوهرت برای چی بترسی مطمن باش کوچیک نمیشی غرور بزار کنار اتفاقا داری برای زندگیت تلاش میکنی  از کلمات عزیزم عشقم استفاده کن معجزه میکنه من به شوهرم میگم مطمن باش اونم دوست داره 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم سیاست ندارم و بلد نیستم که چجوری این اطمینانو بهش بدم

به نظرم بهش بگو این مدت دوری برای هر دو خوب بوده و هر دو بهش احتیاج داشتین و باعث شده تا شاید قدر هم رو بیشتر بدونین. بازم خودت بیشتر فکر کن ببین چه چیزی تاثیرگذار تره که بهش بگی.

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.
بگو شوهرت برای چی بترسی مطمن باش کوچیک نمیشی غرور بزار کنار اتفاقا داری برای زندگیت تلاش میکنی  ...

اینارو میدونم

اما میگم میترسم بخاطر اینه که یبار گفتم گفت دل تنگیتو ببر برای اونی که ول کردی رفتی میدونم خیلی ناراحت شده

اما خب میترسم دوباره احساسمو بهش بگم

اینارو میدونم اما میگم میترسم بخاطر اینه که یبار گفتم گفت دل تنگیتو ببر برای اونی که ول کردی رفتی م ...

عیبی نداره اگر گفت بگو دلتنگیم توی من با  تو خوشحالم دوست دارم باهم از اول شروع کنیم کدورتهارو بریزیم باهم باشیم بگو دنیا ارزش جدای نداره جمله های بگو که دوست داره عاشقانه باشه بهتره مردا دوست دارن البته من شوهرم دوست داره میدونم که میگم حتما فردا پیام بده