2777
2789
عنوان

چرااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 52 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیام نمیدادی الان فکر میکنه خونه بابات بد میگذره که پیام دادی نمی فهمه که دلت زندگیتو میخواد  ...

ااتفاقا شوهر من محل بدم میاد سمتم محل ندم بدتر دور میشه

میشناسمش

محلم ندادم بدتر دور شد ازم

من یمدت بود از ضرب‌المثل ک. میگه دستیو ک. نمیتونی گاز بگیر رو ببوس استفاده می‌کردم تو زندگیم خوب بود بدش قاط زدم چند روزا دعوا و اینا الان جامون جداست امشیم آشتی کردیم مثلا ولی نگف بیا یرجات بخواب گرفت خوذش خوابید منم باز جدا خوابیدم و خودم دارم اذیت میشم 🙁.

توهم وقتی نمیتونی دور باشی ازش یا قهر کنی. کنار بیا همون داستان دستی که نمیتونی گاز بگیری رو ببوس

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
یکماه و نیمه خونه بابامم

عزیزم بدترین کار تو مشکلاتی که در رابطه ی بین زن و شوهر پیش میاد اینه که قهر کنیم و همدیگه رو ترک کنیم. چون عادت به نبودن رو در ادامه ایجاد میکنه.‌ مخصوصا اگر همسرتون مغروره. الآن فکر میکنه اگر ناز شما رو بکشه پررو میشید و دفعه های بعدی گستاخانه تر عمل میکنید. باید ضمن حفظ عبورتان و غرورش سر حرف رو باز کنید.و دو تایی خیلی منطقی دنبال راه حل بگردید.

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.
عزیزم بدترین کار تو مشکلاتی که در رابطه ی بین زن و شوهر پیش میاد اینه که قهر کنیم و همدیگه رو ترک کن ...

غرورتون و غرورش

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.