2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام برای دختر عمم خواستگار برد بعد عقد و ازدواج کردن 

الان عمه ام و بچه هاش ازهیچکدوم با ما صحبت ندارن و با ما قطع رابطه کردنو اونا هم زندگیشونو میکنن چون فکر میکردن ما این کار خیر انجام دادیم و الان میخایم اونارو جداشون کنیم 😶

تو این زمونه نباید واسط یه چیزی شد . 

خوبی بدی میاره😶

شما خاستگار بردی مشکل خودشه که هول کرده قبول کرده. ولی در کل به خانواده شوهر زیاد کار نداشته باشی ...

من پسر عمه ام که یه شهر دیگه هستن همه رو غیرتش قسم میخوردن گفت یه دختر خوب برا پسرش پیدا کنم منم دختر خواهر شوهرم رو پیشنهاد اد دادم ولی متاسفانه بعد از آزمایش خون کارشون به هم ریخت و همه رو از چشم من دیدن 

من پسر عمه ام که یه شهر دیگه هستن همه رو غیرتش قسم میخوردن گفت یه دختر خوب برا پسرش پیدا کنم منم دخت ...

البته پسر عمه ام قبلا دختر عموم که میشد دختر دایی خودش  روبرا پسرش میخواست که دختر گفت پسرش رو نمیخوادمپم گفتم دختر خواهر شوهر من خیلی دختر خوبیه اومدن خواستگاری و خواهر شوهرم به خال اینکه دخترش 16سال داشتفورا جواب مثبت داد و دو هفته بعد هم کارای خواستگاری و بله برون انجام شد و بعد دختر رو یردیم شهری که پسربود آزمایش خون جلوی من گفتن خونشون به هم خورده و مشکلی نداره و بعد تا با هم دعواشون میشد خانواده ی پسر زنگ من و شوهرم میزدن که دختر خواهرش اینجوری کرده دو بار به هم خورد کارشون و دوباره ما واسطه شدیم آشتیشون دادیم و برا بار سوم دیدم پسره که داماد بود رنگ من زد گفت که نامزدش همش چکش میکنه و همش بهونه میاره رفتم دوباره هر کاری کردم پسره سر زیرش در نیاورد کوتاه نیومد دعوا بین دوتا خانواده از سر گرفت جوری که بابای پسره با مادرش هم کوتاه نیومدن ولی خ.اهر شوهر من همش میگفت باید این کار بشه و وسیله هاوطلای داماد رو میخواست ببره بزاره خونه عموم که قبلا داماد دخترش رو میخواسته برادر شوهربزرگم گفت تو وسیله ها رو بزار خونه ی بابات تاخانواده پسر بیاد تکلیف مشخص کنه خوانواده ی پسر هم اومده بودن وسیله هاشون برده بودن الان یک سال و نیم هست کارشون به هم خورده چند نفر از بزرگها هم پادر میونی کردن ولی خانواده ی پسر راضی نمیشن بیان جلو و خواهر شوهرم رفته له جاریهام گفته همون که خرابش کرده خودش هم میتونه درستش کنه به نظرتون من چیکار کنم

بابام برای دختر عمم خواستگار برد بعد عقد و ازدواج کردن  الان عمه ام و بچه هاش ازهیچکدوم با ما ...

واقعا همین طور هم هست من یه هفته از کارو زندگی مدرسه بچه هام زدم تا کار اینا جور بشه باهاشون آزمایش خون هم رفتم ولی ژنایکشون مشکل داشته ولی خواهر شوهرم قسم داده بود از من مخفی کنن الان هم با اینکه ژنتیکسون مشکل داشته توقع داره من دوباره پا در میونی کنم