2789
عنوان

تبریز زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 160 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه رشته ای دوست داری بری؟ بهت درخواست دادم هروقت امادگیشو داشته باشی قرار میذاریم اینم بگم فکر نکنی ...

کامپیوتر 

البته الان انسانی میخونم که ازش متنفرم و منتظرم فقط امسال تموم بشه 

میتونیم توی باشگاه یا استخر باهم قرار بزاریم ؟

کامپیوتر  البته الان انسانی میخونم که ازش متنفرم و منتظرم فقط امسال تموم بشه  میتونیم تو ...

باشگاه هنوز ثبت نام نکردم اما استخر بگی هر جا میام مشکلی نداره فقط ادرس رو باید بگی که بتونم اونجا رزرو کنم از قبل 

دقیقا ماندانا اون قدیم بود من ببین تا ارشد خوندما دقیقا سروقت پایان نامم ول کردم اونم بالینی مگه بهت ...

الان با مدرک ارشد شما جزو نخبه های کشور محسوب میشی

همین مدرک رو ببری یه کشور دیگه برات تا کمر خم میشن

اونوقت اینجا ادمو لنگ یه مطب میذارن یا با هزار تا برو بیا و منت گذاشتن میبرنت بیمارستان ازت بیگاری میکشن

ما اینجا غریبیم خواهرمو نبرید، بچه‌ها نخندینا،بابا به مامان چیزی نگو، بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره،به نام خداوند رنگین کمان، بچه‌ها کمک ناموسا کمک، می‌خوام برم دادسرا، سلام مهرشاد شهیدی هستم، ما همه با هم هستیم نترسید نترسید، دختر بلد نیس خط چشم بکشه....🖤
الان با مدرک ارشد شما جزو نخبه های کشور محسوب میشی همین مدرک رو ببری یه کشور دیگه برات تا کمر خم می ...

😂😂😂 تازه بدتره بخدا واقعا من زمانی که با مرکز اتیسم سال ۹۳ کار میکردم فهمیدم عمق فاجعه کجاست! اینجا به مدت یک هفته رفتم یاخچیان برای چی اونم صندوق داری ماهی هفت میلیون گفتم کمک شوهرم باشم خوبه خودمم اشنا میشم بعدم میام بیرون از اینجا دو هفته نشد اومدم بیرون چون باید قفسه میچیدم مغازه رو تمیز میکردم گردگیرب میکردم کمک میکردم بار خالی کنن پشت صندوقم باید وایمیسادم ! دیگه خرحمالی بود

کلا دوست و رفیق نداشته باشی خیلی بهتره.با همسایه هات در حد سلام و علیک و نهایت نیم ساعت چای خوردن با ...

عزیزم مسئله همینه که من اصلا همسایمو نمیبینم! چرا ادم یکی دوتا دوست خوب نه زیاد داشته باشه بد نیست که! من خیلی رفیق باز نیستم دوستام خیلی محدودا تو همون بندرعباسم فقط دوتا رفیق دارم کافیم بود وخیلیم مهربون و صمیمی بودیم اینجا هم بالاخره یکی دوتا دوست خوب لازمه

من خودم ترک تبریزم تهران زندگی میکنم ولی واقعا زندگی تو خود تبریز سخته آدماش یجورین انگار از دماغ فیل افتادن تهرانیا رو سایشون رو با تیر میزنن کلا فارس زبان ها رو دوست ندارن یجوریم رفتار میکنن انگار تبریز نیویورکه کلا حسودن و خود بزرگ بینی کاذب  خاصی دارن 

😂😂😂 تازه بدتره بخدا واقعا من زمانی که با مرکز اتیسم سال ۹۳ کار میکردم فهمیدم عمق فاجعه کجاست! این ...

دور از جون

جوری هرج و مرج زیاد شده که به خودشون اجازه میدن هر کاری بذارن رو دستت

به اسم صندوق داری میخواستن ازت به جای ۲ نفر دیگم کار بکشن بهونشونم اینه که ۷تومن حقوق میدن

منم رفتم یه جا بازاریابی ۸،۹ ساعت باید کار میکردم اخرشم ۲،۳ تومن حقوق میداد، تازه میگفت زحمت ابدارچی هم بکش و بعد ۳ماه اگه راضی بودیم قرارداد ببندیم😂😂

ما اینجا غریبیم خواهرمو نبرید، بچه‌ها نخندینا،بابا به مامان چیزی نگو، بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره،به نام خداوند رنگین کمان، بچه‌ها کمک ناموسا کمک، می‌خوام برم دادسرا، سلام مهرشاد شهیدی هستم، ما همه با هم هستیم نترسید نترسید، دختر بلد نیس خط چشم بکشه....🖤