2789
عنوان

تبریز زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 160 پست
چون غریب بودم با خانواده شوهر خیلی کرم گرفتم که هنوز دارم تاوان پس میدم  هرکاری کنی عروسی   ...

بنده خدا همسر منو تحویل نمیگیرن تازه همش میخوان دخالت کنند راجب زندگیمون اما منو همسرم همون دفعه اول جلوشونپ گرفتیم و دیگه اونا حتی ازمن سوالم نمیکنن چون خیلی حساسم و بدم میاد از این مدل رفتارا حقیقتا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۸ سالمه  شما چند سالته؟

ای جانم من ۲۷ سالمه اما من یک خصپصیتی دارم با هر قشر سنی راحت دوست میشم انعطاف پذیرم تنها مزیت خوبم همینه😂 روانشناسی خوندم تا مقطع ارشد که سر قسمت پایان نامه رها کردم قبلا هم شاغل بودم و مربی رقص الانم برای خودم نقش حنا میزنم هرکسی دوست داشت اینجا بود واسش میزنم پولی نیستشااا چون کار نمیکنم

ولیعصر برای یوگا و خیلی چیزا  خوبه شما نزدیک خیابون دانشگاه هستی اولاش یه باشگاه هست نزدیک میدو ...

یوگا تو فکرش بودم اما منصرف شدم اما بازم مرسی از معرفیت الان رفتین شهر دیگه ای؟

ای جانم من ۲۷ سالمه اما من یک خصپصیتی دارم با هر قشر سنی راحت دوست میشم انعطاف پذیرم تنها مزیت خوبم ...

چه خوب منم یه مدلیم با هرسنی میتونم ارتباط بگیرم 

فعلا محصلم و درس میخونم خیلی دوست دارم برم باشگاه و به شنا علاقه دارم ولی چون تنهام و کسی اینجا ندارم یکم توی جمع ها موذبم درواقع 

هفته اینده سه شنبه عروسیمه گلم اگه میخوای درخواست دوستی بده بعد عروسیم یه کافه ای که تو بگی همو ببین ...

درخواست دادم من نمیشناسم دختر خوب 😂😂😂 به زور تک و توک بشناسم کافه نمیشناسم همون سمتای ولیعصر باشه بلدم 

دختر نگم همه جا همینه اما واقعا شهرای جنوب اعصابم خورد میشه بیچاره ها دیگه چیکار کنن از وقتی درهم رف ...

اره وضعیت توی جنوب بدتره

چون اینجا اگه کاری رو ول کنی دیگه برات فرصتی جای دیگه نیست

مجبوریم بپذیریم

کار قاچاق هم هست مثلا بعضی شهرها بری هنوز نه سلامی نه علیکی طرف میگه برام قاچاق کن پولشو بگیر اما فرقی با مرگ نداره انگار داری سر زندگی و مرگ شرط میبندی

اره واقعا این روزا رحم کردن به کسی نیومده میخوان سواستفاده کنن از ادم

ما کلا شانس نداریم قدیما میگفتن درس بخون به جایی برسی الان همین اسنپ پر شده از لیسانس و فوق لیسانس

ما اینجا غریبیم خواهرمو نبرید، بچه‌ها نخندینا،بابا به مامان چیزی نگو، بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره،به نام خداوند رنگین کمان، بچه‌ها کمک ناموسا کمک، می‌خوام برم دادسرا، سلام مهرشاد شهیدی هستم، ما همه با هم هستیم نترسید نترسید، دختر بلد نیس خط چشم بکشه....🖤
چه خوب منم یه مدلیم با هرسنی میتونم ارتباط بگیرم  فعلا محصلم و درس میخونم خیلی دوست دارم برم ب ...

چه رشته ای دوست داری بری؟ بهت درخواست دادم هروقت امادگیشو داشته باشی قرار میذاریم اینم بگم فکر نکنی یک خانوم قد بلند هیکلی قرار ببینید من خیلی ریز نقشم قدم کوتاهه و صورتم بیبی فیسه☺️قدیما که کار میکردم اوایل که میرفتم واسه مصاحبه جدی نمیگرفتنم😂

اره وضعیت توی جنوب بدتره چون اینجا اگه کاری رو ول کنی دیگه برات فرصتی جای دیگه نیست مجبوریم بپذیری ...

دقیقا ماندانا اون قدیم بود من ببین تا ارشد خوندما دقیقا سروقت پایان نامم ول کردم اونم بالینی مگه بهت کار میدن هشتصد ساعت باید فکر کنم کارگاه بگذرونی بیمارستان کار کنی اما بیمارستان راهت نمیدن و واسه هرکارگاه باید بالای سه میلیون پرداخت کنی اونم تازه از رو کتاب چرت و پرت میگن و تموم میکنن، اجازه مطبم نداریم رفت برای دکترا دیگه، حقوقشم افتضاحه اینایی که اینستا میبینی نگاه نکن اینا از قدیم مطب زدن و ی مشت چرت و پرت تحویل مردم میدن