2789
عنوان

تبریز زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 160 پست
حالا خیلیا میگن من بی احساسم دلم واسشون تنگ میشه اما خب من دوست دارم محیطای جدیدو امتحان کنم انعطاف ...

آدمای جنوب خونگرم هستن و ساده 

شهرشماهم خیلی قشنگه با دریای زلالش 

من تبریز زندگی کردم برای سفر دوسش دارم نه زندگی من سرما دوست ندارم  

اسی بهترین کار فعلا دوستی با افرادی هست که مثل خودت باشن و درکت کنن  من تبریز غریب بودم خیلی س ...

دقیقا همینجوره فقط اسی دقیقا کدوم یکی از کاربراست؟ 

تو فکر کار هستم من اما الان نه حقیقتش تو دوراهیم کم کم هم دارم افسردگی میگیرم چون خیلی ادم شلوغی بودم من بندرعباس من دوجا کار میکردم کلی زمان و انرژی میذاشتم از وقتی اومدم خیلی تحلیل رفتم حالا میخوام کمی شروع کنم میگم خانواده همسرم خوبن اما خب من نیاز به دوست دارم باهاشون زیاد راحت نیستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اهل اطراف تبریزم ولی تا چند روز دیگه عروسیمه میام ولیعصر جایی که مادرشوهرت اینا هستن اگه دوست داش ...

عه چه خوب چه عالی من واسم مهم نیست کجای تبریزه دوست بالاخره دوست میشه و میشه همو دید بهرحال تو یک شهریم

عه چه خوب چه عالی من واسم مهم نیست کجای تبریزه دوست بالاخره دوست میشه و میشه همو دید بهرحال تو یک شه ...

بله واسه منم مهم نیست بالاخره میشه رفت و امد کزد جای بزرگی هم نیست چند سالته گلم 

دقیقا همینجوره فقط اسی دقیقا کدوم یکی از کاربراست؟  تو فکر کار هستم من اما الان نه حقیقتش تو د ...

چون غریب بودم با خانواده شوهر خیلی کرم گرفتم که هنوز دارم تاوان پس میدم  هرکاری کنی عروسی  و اونا منافع پسرشون رو تو زندگیت دنبال می کنن تو رو جوری بار میارن که میخوان این تجربه منه البته  پس خیلی مایه نزار  برو سر کار 

آرایشگاه خوب و مطرح اطراف شما پیدامیشه باشگاه خوبم تو‌ولیعصر هست تو ماندانا هست  ارایشگاه & ...

مرسی که معرفی کردی! باشگاه تو فکرشم یکی روبرو خونمون هست اما خیلی کوچیکه

مرسی که معرفی کردی! باشگاه تو فکرشم یکی روبرو خونمون هست اما خیلی کوچیکه

ولیعصر برای یوگا و خیلی چیزا  خوبه شما نزدیک خیابون دانشگاه هستی اولاش یه باشگاه هست نزدیک میدون دانشگاه 

تو ولیعصر باشگاه آب و فاضلاب هست بهترین مربی و امکانات با هزینه خوب از اینترنت سرچ کن  کسایی هم که اونجا می‌رن قشر خوبی هستن 

مرسی عزیز من خودمم جنوبیم میخوایم مهاجرت کنیم یه شهر دیگه اینجا قیمت ها صعود کرده ولی درامد ثابته ب ...

دختر نگم همه جا همینه اما واقعا شهرای جنوب اعصابم خورد میشه بیچاره ها دیگه چیکار کنن از وقتی درهم رفت بالا بندرعباس پودر شد از لحاظ کاری و مالی اونجا دیگه واقعا اکثرا قاچاق جواب میده اونم در قدیم برای پیشرفت شهر تهران هست اما باید گرگ باشی واقعا من صاحبکارم تو بندرعباس اونجا دوره دیده بود میگفت باید گرگ باشی کار کنی فقط تا پیشرفت کنی میکنیا اما خب هزینه ی مسکن دوبله و جمعیت بالا و هوای الوده و حالاهم هشدار زلزلش اومده و اینا تبریزم شهر صنعتی و برای کار خوبه اینم بگم دلیل اینکه به منشی خانم انقدر میدن بعضیا هستند با اینقدر پول کار میکنند دیگه اون کارفرما فکر میکنه همه همینجورن متاسفانه اینجورب خراب میشه من با مدرکم اونم با حوزه تخصصم میگفت بیا هفت ساعت کار کن ماهی سه میلیون مسخرست دیگه

آدمای جنوب خونگرم هستن و ساده  شهرشماهم خیلی قشنگه با دریای زلالش  من تبریز زندگی کردم ب ...

من اتفاقا چنان با سرما تطبیق پیدا کردم که کل خانواده همسرم مدام میگفتن تو سردت نیست میگفتم نه چون ما گرمیجات مصرفمون بالاست بدنمون خیلی مقاوم تره