2789
عنوان

تبریز زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 160 پست
تبریز واسه زندگی خوبه؟ کار های ازاد مثل معماری درامدش چطوره؟

راجب کار نمیتونم نظری بدم چون خودم هنوز مشغول بکار نشدم اما اینجا شهر صنعتیه دیگه تجاری نیست، شما که کارتون معماریه اکثرا معماریا برای شهر بزرگ خیلی خوبن،واسه زندگی من که فعلا یکساله اینجام راضیم شهر شلوغی مثل شهرای جنوب که اونجور باشه نیست واسم اما خب شهریه که من خیالم راحتتره امار دزدی و اینجور مسائلشون کمتره،شهر تمیزیه، مردمشم خوبن البته به بعضیا هم برخوردم تا شنیدن فارسم کلا محل ندادن اما همه جا خوب و بد داره

من تبریزم آرایشگاه محلتون برو باشگاهم خوبه دیگ چیزی به ذهنم نرسید😬

از این ارایشگاه های محل لامصب خاطرات خوبی ندارم😂😂😂لامصبا از همه چی خبر دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سمت خیابان امام میشم دقیقا نرسیده به آبرسان بهش میگن حلمه در بندی 

ما نصف راهیم 

من حدودا ۲و سال نیم که اینجام 

اوایل خیلی دل تنگی میکردم و غربت و احساس می‌کردم بنظرم باید سرت و شلوغ کنی 

البته من هنوز نتونستم دوستی پیدا کنم 

اسی بهترین کار فعلا دوستی با افرادی هست که مثل خودت باشن و درکت کنن 

من تبریز غریب بودم خیلی سخت گذشت شکر خدا الان اون روزا تموم شد فقط انرژیت رو بزار پای پیشرفت خودت سرکار برو حتی زمان کم سعی کن تو اجتماع باشی تا محتاج ایل شوهر نشی 

خیلیا مثل شما غریب هستن همدیگه رو پیداکنید و با هم مچ بشید

انشالله که آدمای خوب تو زندگیت قرار بگیرن  

سهند چه جور جاییه  خونه هاشون چه قیمتی هستند  سهند هم منطقه خوب و بد داره؟

من شنیدم خیلی ارزونه سهند و خونه هاشون خیلی تمیزه اما خب از همه جای تبریز فکر کنم اونجا اجاره کردن قطعا مناطق خوب و بد داره اینو دقیق نمیدونم اگهی های تو دیوار رو نگاه کنی بزنی سهند خونه هاش رو میبینی تمیزن اما فوق العاده دورن 

فاصله دور از خانواده خیلی بدع

حالا خیلیا میگن من بی احساسم دلم واسشون تنگ میشه اما خب من دوست دارم محیطای جدیدو امتحان کنم انعطاف پذیرم اوناهم نمیان اینجا مادرم عاشقه بندرعباسه میگه ادم دلش نمیاد این دریا رو ول کنه بیاد اونجا

ما نصف راهیم  من حدودا ۲و سال نیم که اینجام  اوایل خیلی دل تنگی میکردم و غربت و احساس می ...

نصف راه یکم ازم دوره فکر کنم حالا اونش مهم نیست بی ارتی برای این چیزا اختراع کردن😂 عزیزم از کدوم شهر اومدی؟ بچه داری؟

راجب کار نمیتونم نظری بدم چون خودم هنوز مشغول بکار نشدم اما اینجا شهر صنعتیه دیگه تجاری نیست، شما که ...

مرسی عزیز

من خودمم جنوبیم میخوایم مهاجرت کنیم یه شهر دیگه اینجا قیمت ها صعود کرده ولی درامد ثابته برعکس شهرای دیگه

شغل هم کم پیدا میشه اگه هم شغل درستی باشه میخوان ازت بیگاری بکشن

مثلا به عنوان یه منشی ۲تومن ماهیانه میدن ولی توقع دارن کار ابدارچی هم انجام بدی تازه اگه خوش شانس باشی و جای خوبی پیدا کنی که امن باشه

جای تفریحی هم نداریم

یا بریم کافه یا پاساژ....

ما اینجا غریبیم خواهرمو نبرید، بچه‌ها نخندینا،بابا به مامان چیزی نگو، بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره،به نام خداوند رنگین کمان، بچه‌ها کمک ناموسا کمک، می‌خوام برم دادسرا، سلام مهرشاد شهیدی هستم، ما همه با هم هستیم نترسید نترسید، دختر بلد نیس خط چشم بکشه....🖤